TOXSICK kérdése:
Hibás a telefon?
Figyelt kérdés
Pár nappal ezelött vettem egy HTC One-t a T-Mobile-nál és az vele a gond, hogy elképesztően gyorsan merűl... Garancia van vissza tudom vinni a telefont, de lehet normális ez a merülési folyamat.. tudnátok segìteni?2013. okt. 9. 08:32
1/12 Wadmalac válasza:
Kérdés, hogy mit jelent ez a merülés.
Mert ha keményen használod is, sok hívás, net, wifi folyamatosan, akkor nem csoda, ha nem bír egy teljes napot sem.
Meg érdemes megnézni, mi minden fut a háttérben, pl. a fészbúk állandó frissítései akku- és adatforgalom-zabálóak.
3/12 A kérdező kommentje:
Wi-fit csak itthon hasznalok ami este es koran reggel fordul elő ezen kivul mobilnetemet hasznalom egesz nap, de nem sokat netezek... Telefonàlni is maximum 3-4 rovid hivas naponta...
2013. okt. 9. 08:42
4/12 anonim válasza:
Akkor megvan az oka hogy hova lesz belőle az energia. Elhasználod.
Ez nem bír 3 napot aktív használat mellett.
5/12 A kérdező kommentje:
Hat 1 napot se bir ki sajnos ...
2013. okt. 9. 08:50
6/12 anonim válasza:
Ez ilyen sajna... Ami még segíthet, ha rossz a 3g ahol vagy kapcsold ki, meg a kettős módot is. Legyen csak edge. Persze azzal is megy a mobilnet, de ha szar a lefedettség, szakadozik a 3g a folytonos keresgélés amit automatikusan csinál a teló nagyon sok energiát fogyaszt.
7/12 anonim válasza:
Csökkentsd a fényerõt.
Sokkal többet nem is fog bírni.
8/12 A kérdező kommentje:
Koszonom a segitseget!
2013. okt. 9. 09:05
9/12 anonim válasza:
A droidos telefonokat szokták egy napos telefonnak hívni, este feldugod reggel leveszed....nekem jobb alkalmakkor kibír 2-3 napot, de akkor nem csinálok szinte semmit rajta, max telefonálok 1-2-3 alkalommal, meg ugyanennyi sms...
10/12 Wadmalac válasza:
Nekem egy Z van, átlagos használatnál estig 70-60%-ra megy le, inkább minden este töltőre nyomom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!