Aron9000 kérdése:
Melyik a legjobb telefon most a piacon 100ezért?
Figyelt kérdés
Telefont készülök venni es nem nagyon tudom milyen legyen. Én. A xiaomi mi3-at néztem ki az egyik leggyorsabb telefon a vilagon. Kb. Magyarorszagra hozatallal együtt 100ezerre esne az ára2013. okt. 8. 22:05
1/5 anonim 

válasza:

Lehet Androidot venni, WP-s vagy használt iphonet.
Ennyiért android nem biztos, hogy jó lesz.
WP viszont lehet venni 920-t vagy 925. Amik szerintem jók.
Iphonet használtan nem vennék magyartól, tokban egyik se hordja, és az a teló, ami nagyon szeret karcolodni.
2/5 anonim 

válasza:

Ha tényleg belefér a mi3 akkor az. Mást nagyon nem lehet kapni ennyiért ilyen hardverrel. Esetleg még a Meizu mx3-as is szóba jöhet. Az se lehet rossz a specifikáció alapján.
Vagy a Xiaomi mi2s. Ez is komoly hardverrel van ellátva és nem is egy nagy tepsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!