Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone 5 vagy Samsung Galaxy...

IPhone 5 vagy Samsung Galaxy S4 Mini?

Figyelt kérdés
2013. okt. 8. 17:02
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
89%
ez csak neked vérlázító, mert fáj az igazság :)
2013. okt. 9. 14:41
 12/24 anonim ***** válasza:
nem fáj, csak nem tudod felfogni azt, hogy az emberek igényei eltérőek...nem szándékozok 35-40ezres telefonokat évente cserélgetni, ha nem muszáj...
2013. okt. 9. 19:58
 13/24 anonim ***** válasza:

130ért már olyat kapsz, hogy nyulat fogsz, tovább is bírja mint a szifon és jobb is...

Miről beszélünk?

2013. okt. 10. 10:23
 14/24 anonim ***** válasza:
mondj 1et. nyulat se szeretnék vele fogni :D aláírom, hogy van 1-2 telefon, de az alapkérdésben egy felső és egy középkategóris telefon van összehasonlítva. erre ki is tértem, hogy mivel az S4 mini nem csúcsmodell, így nem valószínű, hogy hosszútávon támogatott lesz. vehetsz akár egy S4et, akár egy Xperia Z1-et, HTC One-t, és mire mész vele? semmivel se jobb vagy rosszabb az iPhone-nál. Kivéve ha valaki arra veszi a telefont, hogy vagánykodjon, hány pontot kap szintetikus teszteknél. Használatra tökmind1 mit veszel ebben az árkategóriában.
2013. okt. 10. 11:48
 15/24 anonim ***** válasza:

S4 mini nem 30-40000 Ft-os kategória, te pedig arról beszéltél.

Már bocs, de villogni pont az szifonnal szokás, nem véletlenül hívják sznobfone-nak.

Én hiába kapom elő a HTC ONE-t, a többség nem is tudja mi az és én ennek örülök is, mert amíg nem olyan felkapott, mint sok más telefon, addig biztosan a minőségre fog menni, mert ez az egyetlen, ami miatt jelenleg van létjogosultsága.

2013. okt. 10. 12:06
 16/24 anonim ***** válasza:
Az apple fanok csak azt nem értik meg hogy a hőn szeretett Apple semmi újat nem tett le az asztalra.Táblagép már előttük is volt,érintőképernyős teló már előttük is volt.Miről beszélünk akkor?Ja csak arról hogy az Apple a sok birkával el tudta hitetni hogy ők megváltották a világot az ájfónnal meg az összes többi ájkütyüvel amik ugyan egy 50.000 androidos készülék is teljesít de nem baj...Hagy vegyék csak 200k-ért a cuccokat.
2013. okt. 10. 17:28
 17/24 anonim ***** válasza:
tudom, hogy nem 30-40ezres kategória, nem az a lényeg, hanem az, hogy 4.3-as droidot fogadjunk már nem kapja meg...vagy megkapja, de össze vissza fog akadni, mert S4-re meg Note2-3ra jól optimalizálják, középkategóriára meg csak rádobják, hogy jólesszaz...ugyanezt el lehet mondani az S Advance-ról is, és még sorolhatnám a nem az alsó, hanem a középkategóriás samukat...de tökmind1...ez a kérdés is szét lett off-olva. Zárásként, ha az iPhone egy 50ezres droidos teló tudásával egyenlő, akkor egy 120-160ezres tegyük fel HTC One mivel tud többet? :D azt te mért veszed meg, ha egy 50-60 ezres droidos teló is tud fotózni, videózni, játékok elmennek rajta, lehet rajta böngészni, zenéthallgatni, filmezni...ezek szerint, akkor aki HTC One-t vesz, az is lehet sznob, mint ahogy az is, aki SGS4-et vesz, mert hát 60ezres telefon is tudja azt...(ja igaz, de az nem tudja követni a szemem mozgását...:D). Nem is értem, miért nem kínai filléres telókkal rohangál mindenki, amikor ugyanazt tudja, mint a drága...:D
2013. okt. 10. 18:39
 18/24 anonim ***** válasza:

Te az ájfont azért veszed, mert az egy ájfon.

Én a minőség miatt veszek HTC-t és nem, egy 50.000-es teló nem tudja mindazt amit a HTC ONE. Ha ezeket a dolgokat fel kell neked sorolnom, akkor erősen megkérdőjelezhető, hogy van e bármi fogalmad a telefonokról.

ios7 azért nem akad, mert egy több éves android szintjén áll.

2013. okt. 10. 21:40
 19/24 anonim ***** válasza:
nem azért veszem. azért veszem, mert az iOS SZÁMOMRA jobb...ha azért venném, mert ájfon, akkor mennék, és venném meg az 5S-t...de semmi szükségem nincs rá. én használni vettem a telefonom, tudom is használni, amire kell..ennyi. az érdekel a legkevésbé, hogy az aluminiumból vagy műanyagból van...
2013. okt. 10. 22:59
 20/24 anonim ***** válasza:
vagy üvegből
2013. okt. 10. 22:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!