IPhone 5 vagy Samsung Galaxy S4 Mini?
már megint a hardver...könyörgöm, van fogalmad az iOS fogalmáról...?
én is belerakhatok csilliárd processzormagot meg tonnányi ramot a telefonba oszt mégsincs kizárva hogy akadjon
de az S4 Mini kivételesen jó telefon
én azért az iPhone 5-öt választanám, mert élmény kézben tartani
Szifont ne vegyél!
Samsungot sem szeretem, de inkább azt, mint egy szifont.
Ha csak 1-2 év támogatást is kapsz rá, akkor is jobban jársz, ha 2 évente veszel egy androidos telefont, mert még mindig olcsóbb, mint egy szifon 3-4 évente.
Szifon értékálló? Talán igen, talán nem.
Az tény, hogy kevesebbet esik az ára, a sok szifonsznob miatt, akik minden évben rohannak az újat megvenni, a kezdő szifonosoknak meg drágán eladni a meglévőt, mert az egy szifon. Csakhogy változnak az idők, a szifon szépen lassan esni fog.
Inkorrekt cég, semmi innováció, de ezt a szifonosok sosem fogják elismerni. Most is az iOS7-re verik a nyálukat, hogy milyen jó, miközben annyi történt, hogy beletettek 1-2 db 3-4 éves, elavult ANDROID-os cuccot.
Jöhetnek a mínuszok, pont lesz@rom! :D
nyúljon, nem érdekel.
Csak amikor olyat nyúl le, amit a szifonfanok évekig fikáznak, utána meg az a tuti, mert ios7 is tudja végre, az azért kicsit visszatetsző. Utána azt állítani, hogy ezt a szifon találta ki és büszkén mutogatni is, na az meg már vérlázító.
Ipad-et is az apple találta ki, nem? DE! Ja, hogy az gyakorlatilag egy tablet, amit a Microsoft 2002-ben mutatott be, az már mellékes. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!