Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ki mit tud az angol three...

Ki mit tud az angol three mobil (internet) szolgáltatórol? Állitolag filléres korlátlan mobil netet kinálnak Európa szerte.

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy ez elérhetö-e itthonról?

2013. okt. 7. 21:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
így van...jelenleg itthon még nem elérhető, de valóban ~5500 Ft-ért kapsz ott korlátlan mobilnetet, amit bizonyos országokban ugyanúgy használhatsz, roaming nélkül. nemrég volt egy olyan indítvány EU-ban, hogy el kellene törölni a roaming díjakat. ha ez megtörténik például itt is, akkor szerintem elképzelhető lenne itthon is. ehhez képest itthon ami engem az árakon felül bosszant, az a kártyás-havidíjas sávszélességkülönbség, mivel telekomnál ugye aki domino-s, az csak 7 megás csomagok közül választhat, ha 21 vagy esetleg 60 megás LTE-s kell, akkor legyek havidíjas előfizető...3-nél meg teljesen egységes...én nem lepődnék meg, ha Mo. is a listába tennék, tömegesen lennének magyar 3 ügyfelek...legalábbis én biztos, hogy beszereznék egyet...:D
2013. okt. 7. 22:25
 2/12 anonim ***** válasza:

Erre gondoltál?

[link]

2013. okt. 7. 22:31
 3/12 anonim ***** válasza:
[link] erről van szó, szerintem kérdező is erről olvashatott. :)
2013. okt. 7. 23:05
 4/12 A kérdező kommentje:
Igen, erre voltam kiváncsi.Én feltöltö kártyás vagyok, csak drága mobilnetem lehetne sajnos, ezért érdekelt a dolog bár nem elérhető itthonról...Van ehhez hasonló szolgáltató aki elérhető innen?
2013. okt. 8. 17:23
 5/12 anonim ***** válasza:

Igen.

[link]

2013. okt. 8. 18:44
 6/12 anonim ***** válasza:
51%
ez a digi kritikán aluli, vagy csak hülyén tünteti fel a sebességeket. de ez off :D
2013. okt. 8. 19:30
 7/12 A kérdező kommentje:
Értem de nekem tényleg "korlátlan" mobilnet kéne nem horror áron, a netes shoutcast relative nagy forgalmat generál ezért nem mind1.Nem vagyok olcsó János de 10k azért sokkalom.
2013. okt. 8. 21:58
 8/12 anonim ***** válasza:
szerintem mobilnet nincs itthon korlátlan.
2013. okt. 8. 23:20
 9/12 A kérdező kommentje:
Engem itthon az zavar igazán,hogy a mobilszolgáltatók irreálisan drágák.Értem, hogy van ez a távközlési adó biz-basz, de még igy is borsos az áruk.Saját véleményem szerint a 3 nagy szolgáltató kartelezik....
2013. okt. 9. 19:11
 10/12 anonim ***** válasza:
Ezt az angol mobilnetet akkor tudnád itthon használni, ha a három mobilszolgáltató tornyait és hálózatát használhatnák. Gondolod, hogy egy külföldi, ingyenes szolgáltatónak átengednék grátisz? Üzleti érdek mindenekfelett. A másik az, hogy az angol ingyenes mobilnet mitől ingyenes? Ki finanszirozza és milyen pénzből?
2013. dec. 26. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!