Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért a Samsung S5230-t...

Miért a Samsung S5230-t tartják a legrosszabb okos telefonnak?

Figyelt kérdés
2013. okt. 6. 20:27
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Az nem okostelefon... De valóban hulladék.
2013. okt. 6. 20:31
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
A Samsung S5230 mióta okostelefon?
2013. okt. 6. 20:31
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Végy kézbe egyet, többet mond minden szónál.
2013. okt. 6. 20:33
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem okos telefon de nem tudom miért tartják szarnak, jó ára volt és alapdolgokra simán megfelelt.
2013. okt. 6. 20:34
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Csak az olyanok akik nem tudnak különbséget tenni okostelefon és más között.

Egyébként a szériahibás touch miatt, de ettől eltekintve a kategóriájában kifejezetten jó volt.

2013. okt. 6. 20:38
 6/7 anonim válasza:
Nekem a mai napig ez van és még lesz is egy jó darabig, én szeretem, főleg h több mint egy hétig bírja az akksija feltöltés nélkül. Amit hiányolok róla az a wifi. Bár talán jobb is h nekem nincs, borzalmas nézni mikor beülünk a barátnőimmel egy kávézóba és beszélgetés helyett ők a fb-ot nyomkodják a "nagyon okos" telefonjukon -.-"
2013. dec. 13. 09:18
 7/7 anonim ***** válasza:

#6 Miért nem szólsz rájuk? Simán megtehetnéd, mivel a kávézók nem arra valóak, hogy ott "féjszezzenek" az emberek. (Persze ha valami fontosat beszél, azt még megértem. Csak azt meg nem ott kéne.) Oda beszélgetni kéne járni, esetleg ismerkedni, satöbbi. Meg azt sem értem, miként jön ehhez a Wi-Fi. Ha lenne, az nem azt jelentené, hogy egyből kötelező facebookra lépni. Csak el kell tudni szakadni.

Ezzel nem kötözködni szeretnék, csak ezek szemet szúrtak számomra.

2013. dec. 13. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!