Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a véleményetek a Samsung...

Mi a véleményetek a Samsung S5230-ról?

Figyelt kérdés
2013. okt. 6. 19:55
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Vannak ám szebb módjai is az öngyilkosságnak...
2013. okt. 6. 20:03
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Régi és vacak.
2013. okt. 6. 20:03
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha leírnám szerintem egy életre kitiltanának erről az oldalról.Legyen elég annyi hogy az ajtómat sem támasztanám ki vele.
2013. okt. 7. 18:22
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem az volt!Először jó volt de ma már 2 éves korára a bluetoth sem működik rajta!!

Ajánlom hogy ha hosszú távra akarsz telót ne azt válaszd!!

2014. jan. 19. 15:52
 5/6 anonim válasza:
Nekem már 4 éve megvan és karcoláson kívül semmi baja sincs.Pedig gyerek is nyomkorásza, használva van rendesen, de még az aksija is jól bírja, szinte csak hetente kell tölteni.Nagyon szeretem. Ha tönkre menne, szívem szerint egy ugyan ilyet vennék.
2014. jan. 27. 09:16
 6/6 anonim válasza:
az előttem szólok csak rosszat írtak, nem tudom mért. nekem 2 és fél éve ilyenem van, két hibája van: lassú és gyakran leesik a hátlapja, de ezt az idő vasfoga teszi szegénykével :D. ezenkívül nagyon jó telefon, valószínűleg azért van vele mindenkinek baja, mert nem okostelefon. nagyon könnyű kezelni, és jól bírja a gyűrődést, ha százszor nem ejtettem le eddig, akkor egyszer se, és pár karcoláson kívül semmi baja. ha több dologra kíváncsi vagy, írj nyugodtan privátban :)
2014. aug. 8. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!