Miben jó a htc one?
A telefon külseje teljesen megfogott, de a szépségén, és a kijelző méretén kívül nem tudom mi benne olyan jó, hogy annyiba kerül amennyibe.
csak 1x próbáltam rövid időre (ennyi idő alatt kb semmit nem tudtam meg róla) bár gyorsank tűnt , és az oprendszer kezelőfelülete is tetszik.
Az érdekelne, hogy mért ennyi az ára, miben jobb mint más telefonok, és szerintetek meg éri-e a készülék a pénzét?
Köszii:)
Szerintem megéri, már amennyiben egy okostelóra ezt mondhatjuk. (egy hónap múlva már sokkal jobb telefonok lesznek)
Viszont nagyon strapabíró, úgyhogy nem hiszem hogy tönkremenne az idő alatt mielőtt lecserélnéd.
Értem , köszi:)
1# : de erre lennék kiváncsi, hogy mitől számít csúcskategóriásnak?
A HTC ONE a jelenlegi legjobb készülék a világon.
Bárki mást mond, az hazudik, vagy tájékozatlanul alkot véleményt, tehát buta.
Beats Audio, Stereo HANGSZÓRÓ, 4 db 1.7 Ghz-es + 500 Mhz proci, 2GB memória, LTE, Sense felület, Unibody alumínium ház, 32 / 64 GB tárhely, FLASH LEJÁTSZÁS, kiváló gyári appok, stb...
Köszönöm :D
sikerült meggyoznotok, hogy valóban ennyire jó ez a készülék:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!