Megéri ez a klón?
Sürgősen kell egy jó teló, nem a 20ezres kisképernyős galaxy Y félék, viszont egy Iphone.ra vagy Galaxy S.re nem telik sajnos. :/
Klónt szeretnék, mivel olcsóbb mint az eredeti készülök. Megéri az amit linkeltem?
És úgy általában milyen egy klón? ne hasonlítsátok 200ezres mobilokhoz! Netezni, játszani, fotózni, zenét hallgatni viszonylag jól lehet vele?
Én azért megnézném azt a helyet ahol még árulnak Galaxy S-t 60-ért. Biztos van ilyen de kb. annyit is ér az az üzlet ha képesek még 3 éves telefont árulni. A szolgáltatók kínálatában sincs benne (mondjuk az ace még szerepel és az is régi, meg rossz is)
Szóval használtan kapsz hasonló áron Galaxy S-t, mert újat kötve hiszem, hogy talál még az ember.
Szerintem többet ér némelyik régi telefont ezeknél az olcsó kínai vackoknál. A kínai telefonok közül is van jó (még akkor is ha hasonló 1-1 ismertebb márka modelljére) és jó áron, na de az nem ez a kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!