Debremart kérdése:
Hogyan tudnám megoldani, hogy a gta 3 android magyarosítva legyen?
Figyelt kérdés
Már letőltöttem a netről a magyarosítását kicsomagoltam és belehelyeztem a TEXT nevű mappába de semmi.2013. okt. 6. 09:07
1/4 schumilex55 válasza:
Hát én nem nagyon GTA -zok szóval most látom hogy van magyarosítás.
Próbáld ezzel a datával+apk -val: mobiloid[pont]hu/2012/11/03/grand-theft-auto-iii-v1-3-hun/
Vagy ez: forum.swz[pont]hu/index.php?/topic/396173-grand-theft-auto-iii-hunandroid/
Esetleg már próbáltad mindkettőt?
2/4 A kérdező kommentje:
nem
2013. okt. 7. 06:13
3/4 anonim válasza:
elöször a gépen nyisd meg winrarral az apk fájlt menj az assets mappára text és onnan töröld ki az american.gxt-t másold az sd-re és aut rakd fel a datában semmit nem kell ha már benne van a magyar american.gxt
4/4 Higeniker válasza:
jó a pc-s magyaritás is annyi,hogy megkeresed a TEXT fájlt és az american gxt-t,vagy az aktuális magyar szöveget,bemásolod, engedélyezed hogy lecserélje,vagy felül írja az eredeti fájlt
és nekem magyar is volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!