Sony ericsson xperia x10 mini pro-ra hogyan lehet rátenni erősebb Androidod?
és nem tudnál meg adni egy linket ahonnan le tudnám szedni???
tehát akkor a GTA és a need for speed ki van lőve nem viszi???
Én nem élek ilyenekkel, elég erős a telefonom, hogy ne kelljen ilyenekkel szenvednem még.
És igen, a hivatalos gyári verzió ezekből a játékokból (és még másokból is) ki van lőve. No meg ekkora kijelzőn nem hinném, hogy lehet gta-val normálisan játszani.
A hardver az a proci, ram, gpu, ilyenek. Ezt nem tudod egy telefon esetén cserélni. Ez a szoftver avagy a rom.
És nem fogok videót csinálni róla, mert nekem nem ilyen telefonom van. De ez leszűrhető a "elég erős a telefonom, hogy ne kelljen ilyenekkel szenvednem még" kijelentésemből. Szerintem nem sokra mennél, az én telefonomról készült romcserélős videóval.
Másodszor meg a rom csere olyan dolog amiről mindenki maga dönt, hogy megcsinálja-e vagy sem. Nyílván ha én nem akarom, mert pl. kockázatosnak tartom akkor miért is csináljak róla videót?
Harmadszor meg így is van elég x10 mini pro-s romcseréről videó a youtube-on.
http://www.youtube.com/results?search_query=x10+mini+pro+rom..
És a seria-s linken csak romok vannak. Az első hozzászólásban ott a link, hogy mit is kell csinálni ahhoz, hogy azokat fel tudd tenni:
Regisztrálni kell, de képekkel van illusztrálva és még egy videó is van a flashtool használatáról.
Mostmár van kép+videó+leírás ennyit tudtam segíteni, ezek alapján remélem már el tudod dönteni, hogy megcsinálod-e vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!