Nem működik jól a fülhallgatóm, valaki tud megoldást?
Xperia X8-am van, rengeteg fülhallgatót vettem hozzá, de még Sony fülhallgatókkal sem működik jól. Ismerősöm mondott valami olyasmit, hogy ezekben az androidos telefonokban van egy hasonló dolog, mint Windows 7-en, ha pl. Skypen felhív valaki és nincs kikapcsolva, akkor lehalkít minden mást ami hangot ad ki(játék, zene, egyebek). Ez miatt (feltéve ha tényleg ez miatt), a telefon is ezt teszi. Viszont akkor is ez történik ha nincs beszélgetés. Így ha zenét hallgatok, akkor az ének iszonyatosan halk, és nem értem mit énekelnek, csak a gitárt, dobot, ezeket hallom. Mivel "3-sávos" vagy milyen, ezért ha nem dugom be teljesen a fülhallgatót a csatlakozóba, akkor az egyik!, csak az egyik fele szól. Ha tényleg hasonló dolog a Win7 dolgához, nem lehet ezt is letiltani telefonon, mint Windowson? Valaki nem tud valami megoldást?
Amúgy a headset, amit a gépnél használok, azzal működik, szóval nem a telefonnal van a baj.
Első vagyok.
Én nekem szerencsém volt, mert a családban lett véve egy másik okos telefon, természetesen járt hozzá füles és hála istennek nem volt rajta gomb, és mivel nem használja Én megkaptam. Szóval szól normálisan, csak éppen nem a legjobb a kialakítása, mert ha sokáig van benne a fülemben, akkor fáj tőle. De úgy vagyok vele, hogy egy ideig jó lesz. Pedig az a legrosszabb, hogy van +3 headset-em és mindegyiknél ezt játssza sajnos.. Ezt szerintem sehogy nem lehet korrigálni, de az okára nagyon is kiváncsi lennék. És most, hogy megtaláltam a kérdésedet megint annyira érdekel a dolog, hogy most már utána fogok járni kicsit jobban. :D
Persze ha mégis meglehet oldani máshogy minthogy a leragasztáshoz folyamodj, (:D) és mondjuk előbb tudom meg mint erre választ kapnál, akkor írni fogok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!