Miért jó az iPhone?
Figyelt kérdés
A legdrágább telefon, mégis rengetegen veszik... Nálunk suliban kb. mindenkinek az van rajtam kívül. Nem irigykedem, nem akarok venni, csak nem értem, miért jó. Azt hallottam, hogy ritkábban fagy le. De ennyi pénzért 5x több tudású Samsungot lehet venni. Gondolom sokan presztízsből veszik, de van sok ismerősöm, akik egyáltalán nem nagyképűek/beképzeltek, és iPhonejuk van... Miért olyan jó?2013. okt. 3. 22:55
11/15 A kérdező kommentje:
625 és 820 között vacillálok, de inkább 820. Alig drágább és sokkal többet tud, pl. kamera. De lehet, hogy a végén iPhone lesz... Nem tudom :/
2013. okt. 6. 23:49
12/15 anonim válasza:
lehetőségem volt használni huzamosabb ideig a lumia 920-at, és az iphone 5-öt. Mind a kettő bazira jó telefon, mind a kettőben vannak olyan funkciók melyek a döntést nagymértékben befolyásolhatják. Én a nokia mellett fogom letenni a voksomat, egyrészt az ár érték arány miatt, másrészt ott az ingyenes nokia gps, nyitottab mint az ios. Nézz meg egy pár tesztet, nyomkodd meg egy t-mobileban mind a kettőt, és dönts.
13/15 Marics István válasza:
Stabil az ios nagyon . Jobb,mint az android.
jó a jakcje a wifije a képernyője is szép.
És sok ideig bírja azért kell nagyon megfizetni az árát :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!