Miért szidják annyira az iphone-t? Többi lent
Az Android testreszabhatóbb, az iOS meg stabilabb. (saját vélemény/tapasztalat)
Nekem volt iPhone 4, 4S meg 5 (mindegyiket a megjelenéskor vettem), most HTC One-om van. Azért váltottam, mert meguntam az iOS-t.
Sokan csak azért szidják, mert divat a sikeres cuccokat fikázni (amióta a Samsung is rengeteg telefont ad el azóta a Samsung-fikázások is megszaporodtak).
Nagyon sokszor alapja sincsen, tényleg csak divatból csinálják. Ez nem azt jelenti, hogy nincs okuk fikázni, mert a Samsungot és az iPhone-t is lehet rengeteg dolog miatt fikázni, csak a legtöbb ember nem azért fikázza, mert tényleg van valami véleménye a telefonokról.
Amiért az iPhone-t lehet fikázni:
- elég durván túl van árazva
- nagyon keveset fejlődik
- rengeteget lop máshonnan, és "revolutionary" meg "innovation" szavakkal dobálóznak (megjegyzem, ezzel nincsenek egyedül, de más márkák legalább nem dobálóznak ilyen idegen szavakkal)
- és a legrosszabb: az Apple felhasználók. Sokaknak nem is az Apple-vel és az iPhone-nal van bajuk, hisz lehet csak nem tetszik nekik, de nem foglalkoznának velük, de a rengeteg idióta iSheep felidegesíti az embert (természetesen idióta Samsung fanboyok és mindenféle idióta emberek vannak, szóval ez sem Apple-exkluzív dolog).
Még ki lehetne fejteni, de nem akarok többet írni róla.
És hogy mivel tud többet az Android? Átlag embernek ugyanaz, hisz egy átlag embernek mi a lényeg? Net, facebook, email, Youtube, és lightosabb játékok. Erre akármelyik OS jó, de komolyabb felhasználóknak az Android kell, hisz sokkal több mindent lehet módosítani. Természetesen komolyabb felhasználók alatt nem a fejlesztőket meg tech-zseniket értem, hisz a felhasználók 1%-a sem tartozik ezekbe a csoportokba, hanem akik tényleg nem azok a kicsit sem hozzáértők, hanem csak egy fokkal nagyobb szabadságra vágynak.
És azt tudtátok , hogy nem sokára megjelenik az iFos 6!??
(le lehet pontozni ha úgy teccik!!!)
Általában az szid (akármilyen) terméket, akinek:
-rossz tapasztalata van vele
-másik céghez húz a szíve, és emiatt szent küldetésének tekinti, hogy mindenkit megtérítsen
Aki indok nélkül ír fosozik, második kategóriába szokott tartozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!