Windows Phone-t vegyek vagy Androidkakát?

10-es vagyok.
Csak viccnek szántam :)

Nekem most a Z-m egy főzött rommal fut és láss csodát, az összes Z3 menüfunkció rajta van és működik is.
Na próbáld meg ezt WP alatt. :)

sok sok idióta buherálja :D
nah jah és a fórumokat meg telespammolják hogy brick-elték a telefont és az összes be van szarva, hogy hogyan lehet "visszaéleszteni"
amugy meg azért nem tartod stabilnak mert sok rá a főzött ROM és azért nem stabil? :D
senkinek nincs előirva hogy főzött ROM-okat rakjon rá a telóra, rootoljon, bootloadert nyisson :P
(Ez kb olyan hogy azért nem veszek autót mert sokmindent lehet hozzá kapni, mint gyári mint utángyártott alkatrészt és azért biztos hogy nem jó nem fog stabilan menni)
Használd az eredeti ROM-okat és kész.
Nagy előnye az, hogy ha már nem kap támogatást (pld egy winfont meg ios-t sem frissitenek örökösen, ahogy egy androidot sem mivel a HW nem elégséges ill. uj készülék vásárlására kell kényszeriteni a fogyasztót), még mindig van egy lehetőség, hogy megnyitod a bootloadert, és ráraksz egy főzött ROM-ot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!