Milyen a windowsphone?
Szép, egyszerű, gyors, akadásmentes, a csempés megoldás baromi jó! Az exkluzív Nokia appok zseniálisak! :)
Egy Lumia 920 tulaj! :)
Hát nem tudom.
Inkább Apple vagy valami Android.
Én a WP8-at és az iOS-t kedvelem (ez tök szubjektív). :)
Lumia 920-am van, gyors, nem akad, stabil, megbízhatóan megy, USB-n keresztül szabadon másolhatsz rá a gépről, jó minőségű a fényképezőgép és a vaku.
Az OS zárt, ezért biztonságos, de csak a piactérről tudsz alkalmazásokat telepíteni.
A választék kisebb, mint a többi mobilra, de eddig mindenre, amire szükségem volt, találtam alkalmazást, és egész jó játékok vannak. Amit még szeretek, hogy az alkalmazások egységesen kezelhetőek, hasonló felépítéssel (jobbra-balra lapozás, menü stb), ez úgy teszi egységessé a megjelenést, hogy azért az alkalmazások mind saját designt tudnak használni...). Böngésző csak Internet Explorer van, az viszont jól működik.
Legidegesítőbb: Bing gomb a telefon jobb alsó sarkában, amit játék közben rendszeresen megnyomok. :)
ui.: a legjobb mobilverziója a skype-nak WP8-on fut (milyen meglepő, mi? :P). :)
És szerintetek az jót jelent, hogyha hetente frissítik (értsd hibát javítanak)?:)
Ezt midnig is meg akartam kérdezni, mert egy androidos telefont bekapcsolsz és működik, az iPhone meg örökké él... De az miért jó, ha minden nap kapsz egy hibajavítást?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!