Te nem félted bárhol, bármikor elővenni a telefonod az utcán, buszon, nyílt helyen? Van rá esély, hogy szemet szúr valakinek, nem?
Főleg, ha drága.
Tudom, nem kellene félnem, de féltem a telefonom.
Mondjuk elnézve a sok kis tinilányt, szerintem előbb kapnák ki nekik a kezükből a telefonjukat, mint az enyémből, de kitudja...
Te elő mered venni, bárhol, bármikor az utcán, nyilvános helyen a telefonod?
Nem arra gondolok, ha hívnak, mert az természetes, hogy nem hagyod, hogy csörögjön, de amúgy elővenni, megnézni valamit a neten, vagy játszani a telefonon, még ülsz a buszon.
Ez sok mindentől függ.
Sokat szoktam egyedül vonatozni ( leginkább elővárosi vonatokon ) és akkor a körülmények felmérése után elő szoktam venni a telefont ( Nokia Lumia 820 ) és netezek vagy éppen játszok rajta.
A "körülmények felmérése után" alatt azt értem hogy ha például egy egész cigányvajda utazik velem egy vonaton ( volt már ilyen nem is egyszer ) akkor inkább némán ülök egy helyen és nem veszek elő semmit és még véletlen sem nézek rá egy cigányra sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!