Windows phone 8 vagy az android a jobb, stabilabb? Vagy akár márkát is mondhattok melyik jobb, sony vagy nokia. Nokiából a lumia 820at néztem ki. van olyan ami ebben az árban jobbat nyújt sony?
Figyelt kérdés
2013. okt. 2. 18:39
11/12 anonim válasza:
Lg nem jó
Nokia meg kiváló
én csak ennyit fűznék hozzá
12/12 anonim válasza:
Ennyi baromságot. Androidnál letiltod amit nem használsz sok gyári hülyeséget ami nem kell és nem fog fagyni. Nem kell más. Fájlkezelővel karban lehet tartani. Wp sok gyári hibás, tényleg nem fagy volt nekem. Alkalamazások legtöbbje ratyi, vagy nem frissítik és több fizetős ami droidon ingyenes. Gmail-el is gyakran szarakszik, ha azt használnál. Alap alkalmazások vannak de egyáltalán nem fejlesztik őket, vagy meg sem jelentek. Ha facebookon telefonálnál felejsd el pl. Nem minden közkedvelt app van, ami van mint mondtam nincs fejlesztve. Office is sem kezeli az odt-t és régebbi doksikat csak megnyitni tud de szerekeszteni nem, droidon legolcsobb is szerkeszt mindent. Here van droidra és fejlesztik Wp- here-t MS fejleszti d enem teszi nem frissül vidéknél rengeteget bénázik. Város közepén autópályára küldene fel:D. Jah a MS saját cuccait sem fejleszti mint a Skype, Facebook (azt ők fejlesztenék rá). De leszarják. Kula az egész vegyél droidot. Az is szar de legalább érezni fogod mi az hogy okostlefon, másikkal kb csak telefonálni lehet, de arra ott az utcán a fülke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!