Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia Lumia 920 tapasztalatok?

Nokia Lumia 920 tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Pozitívum, negatívum, feltehetőleg indoklással.

2013. okt. 1. 22:29
 1/3 Makoscsiga válasza:
100%

Pro: Istnekirályul összerakot teló. Szerintem a legigényesebb telefon, amit most kapni lehet. Tapasztalatom szerint az aku elég jól bírja, a fényképező része ugyancsak szuper. Szeretem a csempés megoldását az operációs rendszernek. Azok az appok, amikre valóban szükségem van, elérhetők. Pl. Nagyon tetszik a Nokiás térkép.

con: Egy nagy hibája van, amivel egyelőre nem tudok kibékülni, éspedig, hogy nincs egy olyan használható könyvtárrendszere, mint az androidnak, a file-okat csak spéci programon keresztül lehet feltölteni, amik csak meghatározott rendben lehetnek, és nem minden programnak van mindenre rálátása. Elvileg ez a biztonságot szolgája, de szerintem csak 'pain in the ass' (ahogy művelt amerikaiak mondják). Erre a hibára vezethető vissza, hogy levélhez kizárólag képeket tudsz csatolni. Ez egy olyan hiányosság, amit, ha tudok, biztosan más telefont veszek. Szóval a törekvés, miszerint az okostelefonok egyfajta kis számítógépekké fejlődnek, ebben a telefonban nem érvényesül.

Ennek ellenére élvezem kézbevenni a telefont, mert gyönyörű... :-D

2013. okt. 1. 23:41
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

A könyvtárrendszerre lesz megoldás a 8.1-es frissítés, ami majd jövő év első negyedévében lesz elérhető olyan február környékén. De addig még idén lesz egy nagyobb frissítés a gdr3-as, ez decemberben valószínű.

Bár nekem nem hiányzik ez annyira, én ugyanis nem szeretném, ha ezek az eszközök átvennék a pc-k szerepét. Ez tulajdonképpen lehetetlen is lenne.

Sokan szidják a súlya miatt, szerinrem ezzel sincs baj. Ez legalább masszív, jól kézre áll, nem ócska anyagból van, egyszer sem akartam még eldobni a kezemből. Más telefon már rég repült volna adott szituációkban. Mindene tökéletes, a telefonálástól kezdve az internetezésen keresztül a navigálásig, fényképezésig, videozasig, minden nagyon jó. Gyenge pont nincs, Max az egy napos üzemidő, de ilyenek az okos telefonok. Aktív használat mellett ennyit birnak.

2013. okt. 2. 06:55
 3/3 anonim ***** válasza:
Én meg vagyok vele elégedve! Szép, gyors, jók a Nokia-s appok, jó a kamerája is, azt kaptam amire számítottam! :)
2013. okt. 2. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!