Vélemények, tapasztalatok a Samsung Galaxy Ace 3-ról?
Tényleg igazad van, átlagban 5-10 ezer forinttal kerül csak többe az LG mégis a műszaki adatok alapján másfélszer jobb.
Ennek ellenére, akinek van tapasztalata az Ace 3ról még várom ;)
1. Hogy lenne jobb az elődje szted?
2. Miért vagy ennyire makacs? LG 4X HD sokkal jobb választás ennél.
3. Ha az Ace 3 kell akkor vedd azt, nekünk az nem fog fájni.
Tudom hogy az Ace 2 nem lehet jobb a 3nál... Igazábol arra lettem volna kíváncsi, hogy ár-érték arányban jobban megérné-e, mint az utódja.
Véleményt írtok, de engem tapasztalatok is érdekeltek volna, mindegy. Viszont az igaz, hogy ennyiért tényleg lehet jobb telefont kapni így letettem a megvételéről. (ha 40-50 közé lenne belőve az ára akkor talán)
1. vagyok! Az LG-nek sajnos már visszament az ára, 78ezernél kezdődik, de ha az Ace 3-mal azonos tudású telót akarsz, a Sony Xperia L-t tudom ajánlani! Néhány kisebb dologban jobb, mint az Ace 3, viszont sokkal olcsóbb, nagyon megéri!
Szerintem a 3-mas jobb az elődjénél, pláne meg ha 4G képes!
Ja és én a tényleges kérdésre válaszoltam és nem más telókat népszerűsítettem... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!