Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy Fame! Véleménye...

Samsung Galaxy Fame! Vélemények, tapasztalatok, ára?

Figyelt kérdés
Szóval... nagyon megtetszett a telefon és szeretném megkapni születésnapomra (persze én is gyűjtök rá), és az lenne a kérdésem: megéri-e? Vélemények, tapasztalatok, jótanácsok? Mire figyeljek? Az ára mi körül mozog? Volt egy oldal, ahol 22.0000Ft volt írva, ez elég kedvező, ahhoz képest hogy lehet rajta wifivel netezni, van kamera, stb... Köszönöm előre is!
2013. szept. 5. 19:23
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Bocsánat, most látom :DD Az ára nem 220000, hanem 22000. Bocsánat csak elírtam:)
2013. szept. 5. 19:24
 2/17 anonim ***** válasza:

"ahhoz képest hogy lehet rajta wifivel netezni, van kamera, stb"

A mai világba 15-ért is van olyan telefon ami ezeket tudja... :D

Amúgy 22-ért megéri.

2013. szept. 5. 19:41
 3/17 A kérdező kommentje:
Hát igen, de nehéz olyan telefont találni, ami szép kívülről, előlapi kamerás, jó képet csinál, van rajta wifi és zenét hallgatni is lehet. És persze az is szempont hogy strapabíró. És nem kerül milliókba. Mondanál pár példát ilyenekre?:)
2013. szept. 5. 19:44
 4/17 anonim ***** válasza:
22-ért nem tudok mondani ilyet.. :D Ennyi pénzért bőven jó a Fame.
2013. szept. 5. 19:45
 5/17 A kérdező kommentje:

Szerintem 30-ért is megérné, mert nagyon jó telefon. Lehet hogy nem Iphone, de tökéletesen jó arra, amire kell.

Hát max 30000ft-os telók jöhetnek szóba, +/- pár ezer, de 40et már semmiképp nem adnék ki egy telefonért. Nem azért mert zsugori vagyok, hanem mert felesleges.

2013. szept. 5. 19:48
 6/17 anonim ***** válasza:
30-ért sincs olyan jó, mint a Fame.
2013. szept. 5. 19:52
 7/17 anonim ***** válasza:
Galaxy Ace van hasonló hardverű de annak szar a kijelzője meg fagy.
2013. szept. 5. 19:52
 8/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:) Sokak szerint jó. Nekem most egy Samsung gts5230 van,pár dolgot nem tud és ezért cserélném le, de egyébként teljesen jó pedig sokan rosszat mondtak róla. Szóval szerintem a használójától is függ:) Még írjatok, érdeklődöm..
2013. szept. 5. 19:54
 9/17 anonim válasza:
Nem strapabíró. :S
2013. szept. 30. 16:56
 10/17 anonim válasza:
Nekem Fame-m van. Csak jót tudok mondani! Komolyan! Soha semmi problémám nem volt még vele!
2013. dec. 15. 07:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!