ZTE Blade III -VS- SONY Xperia E?
Figyelt kérdés
Melyik a jobb telefon és mért?2013. szept. 29. 17:52
1/5 anonim válasza:
A ZTE sokkal jobb: nagyobb felbontású a kamerája és a kijelzője, van előlapi kamerája is (a Sony-nak nincs), és nagyobb az akksi kapacitása!
2/5 anonim válasza:
Ja, és a többiben (processzor, ram, memória stb) teljesen azonosak!
3/5 A kérdező kommentje:
Igen ezeket én is megfigyeltem, de melyik megbízhatóbb telefon szerintetek?
2013. szept. 29. 18:23
4/5 anonim válasza:
Nekem Blade-em van (nem 3), barátnőmnek E. Kb ugyanakkor kaptuk, de nekem máris elromlott a Home gombja (kb 1-1.5 éves készülék), de abszolút semmit nem csináltam vele... Nagyon vigyáztam rá, nem is esett még le.
A Blade 3-ról nincs tapasztalatom, de ha hasonlít a simához akkor megbizhatóság alapján az E-re szavazok ;)
5/5 anonim válasza:
nekem zte blade 3 van, 1 eve.. nagyon megbizhato keszulek strapabirosag szempontjabol is, en ezt a telefont mar csomoszor szet vertem, dobaltam, probaltam okollel beverni a kepernyot, sikertelen lett, csak a kezem serult, nem egyszer verzett miatta a kezem, szal ez kb olyan mint a regi nokiak.. tudni illik ha ideges vagyok akkor ami a kezem koze kerul azt szet verem.. de eddig ezt a keszuleket nem sikerult xd, na de nem is ez a lenyeg, szal strapabiro, jo akksi kapacitas, es nincs elolapi kamera, se vaku, ez tevhit, nemtudom mert irta az elso...jo hangszoro minoseg... osszessegben jo kis darab..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!