Telefon vásárlás?
Sziasztok!
80 ezerért melyik telefont érdemes venni?melyik éri meg egjobban?
Androidos legyen.
Fussanak rajta a legújabb játékok.
szerintem ne hallgass az előzőekre, a sony telefonok nem híresek arról, hogy jól futnak rajtuk a játékok!
szerintem: Samsung Galaxy Express, LG Optimus L9, Samsung Galaxy S3 mini, Samsung Galaxy S Advance!
EZEK KÖZÜL VÁLASSZ SZERINTEM!
1. Azért mert azt már megszoktam.
Iphone (ios) nem tetszik,Windows-ra meg még kevés alkalmazás van.
És mi a helyzet a V-vel? melyik lenne jobb az sp vagy a v?
szerintem ne hallgass az előzőekre, a sony telefonok nem híresek arról, hogy jól futnak rajtuk a játékok!
szerintem: Samsung Galaxy Express, LG Optimus L9, Samsung Galaxy S3 mini, Samsung Galaxy S Advance!
EZEK KÖZÜL VÁLASSZ SZERINTEM!
1. Express túlárazott szutyok, gyengébb a procija és a gpu is és a kijelző is mint az SP
2. optimus L9 túlárazott, de annyira nem szutyok mint az előző, viszont ez is gyengébb procival rendelkezik,és gpu-val
3. S3 Mini: ez már annyira nem túlárazott mint anno, de még mindig ratyi proci + gpu a sony-éhoz képest, + elég tré a felbontás
4. S Advance: LOL. ez hogy kerül ide? xD
Egyértelmű, hogy aki ezeket ajánlotta , valami durva fanboy lehet, vagy nem ért hozzá, rosszabb esetben mindkettő :S
itt van ezen a cikken egy teszt mellékelve arról, hogy az SP leveri még az s3-at is (nem a mini-t)
Igen azért a Sony még is csak Sony!!!
Nagyon jól optimalizálják a Telefonokat...
És (szerintem) sokkal szebbek mint a Samsung telefonjai :)
Az Xperia V-ben még az tetszik,hogy vízálló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!