Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Telefon vásárlás?

Telefon vásárlás?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

80 ezerért melyik telefont érdemes venni?melyik éri meg egjobban?

Androidos legyen.

Fussanak rajta a legújabb játékok.

2013. szept. 29. 15:29
 1/10 anonim ***** válasza:
Csak kérdezem, hogy miért akarsz feltétlenül androidot?
2013. szept. 29. 15:33
 2/10 anonim ***** válasza:
Xperia S-et ajánlom.
2013. szept. 29. 15:36
 3/10 anonim ***** válasza:
2013. szept. 29. 15:45
 4/10 anonim ***** válasza:

szerintem ne hallgass az előzőekre, a sony telefonok nem híresek arról, hogy jól futnak rajtuk a játékok!

szerintem: Samsung Galaxy Express, LG Optimus L9, Samsung Galaxy S3 mini, Samsung Galaxy S Advance!

EZEK KÖZÜL VÁLASSZ SZERINTEM!

2013. szept. 29. 16:11
 5/10 A kérdező kommentje:

1. Azért mert azt már megszoktam.

Iphone (ios) nem tetszik,Windows-ra meg még kevés alkalmazás van.

És mi a helyzet a V-vel? melyik lenne jobb az sp vagy a v?

2013. szept. 29. 16:11
 6/10 anonim ***** válasza:
Ez a "nagyon kevés alkalmazás van Windows-ra" ez jó duma, de nekem még nem jutott eszembe olyan dolog, amire nem találtam volna alkalmazást. És még jó játékok is vannak dögivel. :)
2013. szept. 29. 16:14
 7/10 anonim ***** válasza:
56%

szerintem ne hallgass az előzőekre, a sony telefonok nem híresek arról, hogy jól futnak rajtuk a játékok!

szerintem: Samsung Galaxy Express, LG Optimus L9, Samsung Galaxy S3 mini, Samsung Galaxy S Advance!

EZEK KÖZÜL VÁLASSZ SZERINTEM!

1. Express túlárazott szutyok, gyengébb a procija és a gpu is és a kijelző is mint az SP

2. optimus L9 túlárazott, de annyira nem szutyok mint az előző, viszont ez is gyengébb procival rendelkezik,és gpu-val

3. S3 Mini: ez már annyira nem túlárazott mint anno, de még mindig ratyi proci + gpu a sony-éhoz képest, + elég tré a felbontás

4. S Advance: LOL. ez hogy kerül ide? xD

Egyértelmű, hogy aki ezeket ajánlotta , valami durva fanboy lehet, vagy nem ért hozzá, rosszabb esetben mindkettő :S

[link]

itt van ezen a cikken egy teszt mellékelve arról, hogy az SP leveri még az s3-at is (nem a mini-t)

2013. szept. 29. 16:17
 8/10 A kérdező kommentje:

Igen azért a Sony még is csak Sony!!!

Nagyon jól optimalizálják a Telefonokat...

És (szerintem) sokkal szebbek mint a Samsung telefonjai :)

Az Xperia V-ben még az tetszik,hogy vízálló.

2013. szept. 29. 16:25
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
Ha meggyőztelek arról, hogy legalább nézd meg a WP-ket, akkor a Lumia sorozat minden tagja elég jó, ha nem, akkor én is a Samsungok közül válogatnék. A Sonyk nekem külsőre jobban tetszenek, de érzésemre kicsit le vannak maradva technikailag a samsung mögött.
2013. szept. 29. 16:28
 10/10 anonim ***** válasza:
Miben vannak lemaradva? XD a kijelző szimpla TFT,amit úgy buherálnak meg, hogy majdnem olyan mint egy IPS, jó betekintési szöggel. másban nem különbözik , látom te se tudsz olvasni, 80ezerért nincs olyan samsung, amelyik jobb lenne az xperia sp-nél jelen esetben . és a linket sem kell megnézni, mert egy tavalyi csúcsmodellt ami samsung elver oda vissza az xperia sp. öcsém, mennyi fanboy van mindjárt szívrohamot kapok
2013. szept. 29. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!