Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » 60-70e Ft értékben melyek a...

Bence21 kérdése:

60-70e Ft értékben melyek a leggyorsabb okostelefonok? Vásárlás előtt állok.

Figyelt kérdés
2013. szept. 26. 14:36
 1/6 anonim válasza:

Konkrétumot nem tudok írni, de szerintem win phone 8-at vegyél. Általában a Nokia adja ezeket a cuccokat 520,620,720 ami ebbe az árkategóriába vagy ez alá esik.

Azt mondják, hogy fizetős meg nincs rá szoftver, de ez hülyeség, igenis meg van minden népszerű rá ingyen ami az androidokra is.

Ami garantált a rendszerrel, nincs lefagyás, újraindítgatás, belassulás.

Az androidnak az a nagy hibája egyébként, hogy az alap oprendszer fölé egy virtuális gép került és az kezel minden alkalmazást, evégett a kifagyások és a lassúság.

Ha esetleg mégis Android mellett döntenél, mert hát most az a divat... akkor is 4.0-ás fölött :)

2013. szept. 26. 14:44
 2/6 anonim válasza:

Ja és azt elfelejtettem írni, hogy ami nem ingyenes és demo az is sokszor csak annyit jelent, hogy reklámot tartalmaz a program, tehát reklámmentességet vásárolhatsz meg egy két extrát a progihoz, játékhoz.

Ezek a reklámok az androidos programok mellett rendszerint ott vannak.

2013. szept. 26. 14:46
 3/6 A kérdező kommentje:
Jelenleg egy sima Ace van de nagyon akad már. Win phone-t nem ismerem de kollégának 820 van és nagyon jó azt mondta. Lg l7-t néztem még meg S3 minit.
2013. szept. 26. 14:51
 4/6 anonim válasza:

Sokan csodát várnak az új anroidos telóktól és bár jobbak lesznek, de még így is hibásak.

Egyik ismerősömnek sony xperia z-je van és néha szeret akadozni, bár már lényegesen jobb, mint az ace például. :)

2013. szept. 26. 15:03
 5/6 Barney96 ***** válasza:
Az l7et nem nagyon ajánlom, picit már gyenge a hardvere, az s 3 miniről nem nagyon van tapasztalatom, 4 hónapja használok wp-t, nem is hiányzik az android. Szerintem is valamelyik lumia legyen, bár ez a te döntésed, én csak javasolni tudom a 620/720/520 közül azt amelyik a legjobban bejön neked külsőre (meg a 720ban jobb a kamera és az akksija is nagyobb)
2013. szept. 26. 20:21
 6/6 anonim válasza:
Szerintem samsung advance, HTC , de inkább HTC! Nekem bevált nem is vennék mást. Az, hogy az android fagy az használat függő, ha figyelsz rá, hogy ne tömd tele mindenféle alkalmazással nem fog akadni, persze a készüléktől is függ. 60-70-ért már találnál olyan androidot ami nem fagy!
2013. szept. 27. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!