70. 000-ért milyen telefont vegyek?
MAXIMUM (!) 70000 forintért venni szeretnék telefont. A lényeg hogy a kijelzője minél nagyobb legyen (meg nyilván a proci, ram ilyenek is természetesen).
Én a HTC Desire 500-on gondolkodok, Vodafone-nál 65000 kártyásan, csak nekem a 4.3 col már kicsit kicsi, ha mást nem találnék valószínűleg azt veszem. Ja, és vagy vodafone-os vagy függetlenül venném.
Véleményeket, illetve tapasztalatokra lennék kíváncsi.
Most jön felfele ez a márka, S3- S4 tudászsint (4 magos), 2 év háztól házig garancia, 70 pénz
keress rá erre, Prestigio MultiPhone 5044 DUO,
Sony Xperia SP . igaz 80 ezer, de az összes 2magos telót üti , és gyorsabb az lg 4x, galaxy s3-nál is.
és aki nem hiszi el teszt itt van mellékelve
de ha xperia sp tényleg nem kell mert már drága az a 80ezer, akkor xperia L is jó, vagy a 4x hd is jó egyébként.
ezt értem hogy függetlenbe is lehet vodás kártyát rakni de ha ott olcsóbb minek vegyem meg függetlenül?:D
Amúgy egyre jobban hajlok a 4x felé, talán az tűnik a legjobb választásnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!