Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Érdemes még blackberry-t venni?

Érdemes még blackberry-t venni?

Figyelt kérdés
2013. szept. 27. 16:49
1 2
 11/15 dirtboy ***** válasza:

ma 12:37

haver,a blackberryt itt gyártják tőlem kb 20kilométerre /aki nem tudja annak mondom hogy Magyarországon készülnek/,egy rakat ismerősom van a gyárban,csak tudom mit beszélek.

megrendelésre fognak készülni,kisebb darabszámban fognak menni és fix helyre kerülnek.

a rendszer persze továbbra is élni fog,gondolom fejlesztik majd mert az szükséges.

2013. okt. 3. 14:42
 12/15 anonim ***** válasza:

Jaj...

[link]

Sebaj, vitatkozz inkább...

2013. okt. 3. 16:12
 13/15 dirtboy ***** válasza:

ma 16:12

ez nekem szól?

nem tudom elolvasni mi van benne mert nem vagyok regisztrált.

2013. okt. 3. 16:25
 14/15 anonim ***** válasza:

12:37-es vagyok:

Köszönöm az infókat, na ezeket nem tudtam.

Eszem ágában sincs vitatkozni. Én tettem egy állítást ti megcáfoltátok elfogadom. Ez nem vita.

Csak számomra furcsa, hogy egyre több új darab jön ki, új rendszer, és mégis itt van a cég.

2013. okt. 3. 19:51
 15/15 anonim ***** válasza:

És van mégegy:

[link]

2013. okt. 3. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!