Érdemes még blackberry-t venni?
nekem nem kéne,most elég érdekes fordulatot vehet a blackberry,lehet már nem is nagyon lesznek a boltokban.
úgy hallottam hogy mivel megvették őket már csak majd megrendelésre gyártanak nem úgy mint eddig.
csomó embert el is bocsájtottak a gyárból akik a telefon részlegen dolgoztak.
megcsinálni biztos hogy megcsinálnák,olyan nincs hogy elszáll a garancia,valamit a szervizek biztos megtudják évek múlva is csinálni.
gyártása továbbra is lesz csak korlátozott darabszámban,megrendelésre készülnek majd nem csak úgy hogy majd el hordják.
Szerintem nem, mivel tegnap a gyártó is azt mondta, hogy vége a történetnek, tehát már nem gyártanak tovább készüléket.
1-2 hónap és vége. A baj az, hogy a telefonnak van egy különleges hálozata, amit nem fognak fentartani a szolgáltatok 1-2 évnél tovább. Vagyis a telefon elveszti a képességeit, ami miatt jó volt.
/A baj az, hogy a telefonnak van egy különleges hálozata, amit nem fognak fentartani a szolgáltatok 1-2 évnél tovább./
ezt mondta?
nekem ismerősom aki ott dolgozik a gyárban,mondta hogy lesz még gyártás de csak megrendelésre.
ha ez így van akkor a rendszert is fent kell tartani.
ezt még majd meg kérdezem tőle azért.
Miért szüntetnék be? Ez hülyeség szerintem.
Blacberry Q10, Q5, Z10, Z30... most kezdték/kezdik el forgalmazni ezeket, miért zárna be?
Most dobták piacra a Balckberry 10 operációs rendszert, alapjaiban más mint a régi BB oprendszerek, sokkal nyitottabb, sokkal több program van rá mint a régire (Skype már van, viber meg a a 10.2-es frissítés miatt jönni fog pár héten belül) szóval az új oprendszer teljesen felveszia versenyt az Android és társaival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!