Milyen androidos telefont tudtok ajánlani? 16/L
Figyelt kérdés
Eddig a samsung galaxy s 2-t néztem de nemtudom lehet hogy nemjó döntés :\2013. szept. 22. 15:18
1/10 anonim válasza:
Nem vagyunk gondolatolvasók: MENYI PÉNZT SZÁNSZ RÁ? MIRE HASZNÁLNÁD?
2/10 A kérdező kommentje:
programokat végigkövetni. gyors legyen. ha valamit meg kell néznem az is gyorsan menjen. sok féle alkalmazást tudjon vinni. és jólenne ha jó képeket csinálni. az elülső kamera nemfontos de nem hátrány.
2013. szept. 22. 15:30
4/10 A kérdező kommentje:
100000 alatti
2013. szept. 22. 15:39
5/10 anonim válasza:
ami megéri az árát:samsung galaxy s 3mini,samsung galaxy ace2
6/10 anonim válasza:
samsung galaxy s3mini:kb,70 000,a samsung galaxy ace2:kb 55 000
7/10 anonim válasza:
aTab MTechet vettem a héten 20K-ért. Sztem jó telefon, de egy baj van vele: túl sok alkalmazást nem érdemes vele futtatni, mert akk. a videókat nem játssza le, vissza dob a fő képernyőre. Amit még hiányolok az az, hogy sehol nem találtam egy óra widgetet vagyis igen, de persze azok fizisek vtak, így lehet marad a 10 pixeles óra :/
8/10 anonim válasza:
Szintén 16L vagyok, és galaxy s2-m van.
Imádom, nekem mindenre megfelel. 8 megapixeles a kamerája, szóval jó képeket csinál. Össze sem lehet hasonlítani az előzővel, ami 5 megapixeles volt.
Van elülső kamerája.
Szerintem megfelelő a gyorsasága. Ha nem vagy nagy gamer, akkor a játékra is megfelelő. (pl temple run 2, subway surfers, és ehhez hasonlók) De mást is gyorsan visz, nyugi. :)
9/10 Réká$h válasza:
Ha a sebesség és a megbízhatóság számít, szerintem ne vegyél samsungot mert nem optimalizálják rendesen az oprendszert, inkább ezeket nézd meg: sony xperia ion, xperia s, xperia zr. A gsmplaza wbáruházat ajánlom, ott az xperia zr 106000 ft de 4x1,5 ghz-s processzora van és 13 megapixeles kamerája.
10/10 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!