Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ajánlanátok nekem csúsztatható...

Ajánlanátok nekem csúsztatható qwerty billentyűs, androidos telefont, amin az androidot lehet frissíteni 4.1-re?

Figyelt kérdés
Nézegetem már napok óta a telókat, qwerty-esek közül csak régebbi androidosat láttam, és nem tudom, hogy honnan tudom itthonról, a gép előtt ülve megállapítani, hogy bizonyos telefonon lehet-e frissíteni a rendszert újabbra. Segítenétek ebben is nekem? Köszi szépen előre is.

2013. szept. 20. 21:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Sony Ericson Xperia Mini pro-m van (nem x10 mini pro!). Párszor leejtettem nincs semmi törés semmi hiba és egy éve megvan. Sajna csak 4.0-ra lehet frissíteni gyárilag. Mondjuk a belső memóriája kicsi.
2013. szept. 21. 19:44
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, bár nekem egy program miatt, amit használni akarnék rajta, amiatt kell, hogy legalább 4.1 legyen az android. Azon fut rendesen állítólag.
2013. szept. 21. 22:38
 3/4 anonim ***** válasza:

1.vok.

Melyik program kéne rá?

2013. okt. 24. 16:11
 4/4 anonim ***** válasza:

Ilyen telefont nem nagyon fogsz kapni. A gyártók már sajnos nem gyártanak qwerty-s telefonokat vagy csak nagyon elvétve.

Tehát leginkább csak régebbi modellek jöhetnek szóba használtan. És azokra is nagy valószínűséggel custom csak romot lehet telepíteni.

2013. okt. 24. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!