Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik típusu telefonokban...

Melyik típusu telefonokban lehet le kódolni az SMS-eket, hívásokat? (kokrét típust lécci)

Figyelt kérdés
2009. nov. 5. 21:39
 1/8 anonim válasza:

Adjon az Isten!

nekem egy Samsung SGH-J700i-m van és abba lelehet...meg még a zenéket a képeket meg mindent :)

Szebb Jövőt!

2009. nov. 5. 21:46
 2/8 anonim ***** válasza:

Mi az, hogy "kódolni"???... 8-o

Nálad ez mit jelent???

2009. nov. 5. 21:57
 3/8 anonim ***** válasza:
mégis mit nem lehet ezen érteni?... lekódolni, lejelszavazni stb
2009. nov. 5. 22:16
 4/8 anonim válasza:
Nekem Windows Mobile alapú HP telefonom van, fél perc után lezárja a billentyűket és csak a megadott számkóddal lehet feloldani. Így aztán bárhol is hagyom kint a telefonom, senki nem tud semmit hozzábabrálni.n Volt barátnőm is visítva követelte a kódot!:)
2009. nov. 5. 22:19
 5/8 anonim ***** válasza:
nekem a motorola-m on mindent le tudtam kódolni, de a sonymon semmit nem tudok
2009. nov. 5. 23:10
 6/8 anonim ***** válasza:
A nokiákon se lehet ilyesmit csinálni.
2009. nov. 5. 23:21
 7/8 anonim ***** válasza:
legtöbb samsungon lehet, nekem P310 van
2009. nov. 5. 23:26
 8/8 anonim ***** válasza:

Samsung SGH-E740

Képet, üzenetet, fájlokat "védett" funkcióval lehet lezárni... (Az adott üzenetnél vagy képnél az "Opciók"-menüpontban azonnal lezárhatom egy gombnyomással, mellette lakat-ikon fog látszani. Feloldani is egy gombnyomás.)

Beállítások - Biztonsági beállítások - Védett üzemmód...

Itt kiválaszthatom, miket akarok védeni (összes, hívásnapló, névjegyzék, fájlok, üzenetek, képek, videók, zenék, hangok, egyéb fájlok, memóriakártya, stb.)

Jelszót kell beállítani a védelemhez!

Beállítások - Biztonsági beállítások - Kártyazár...

Itt ha jelszót állítok be, akkor a telefon csak ezt a SIM-kártyát fogadja el, ami épp a telefonban van a jelszó beállításakor, mással nem fog működni...

Beállítások - Biztonsági beállítások - Mobilkövető...

Egy előre megadott üzenetet küld családtagoknak vagy barátoknak, ha a telefonba másik SIM-kártyát próbálnak betenni.

2009. nov. 5. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!