Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Most mit csináljak?! Bővebben...

Most mit csináljak?! Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Májusban vettem a nem használt Sony Ericsson C702-met egy kis gsm boltban 33 000-ért, miközben mindenhol máshol 40 000 felett van. Nem volt hozzá doboz, és az útmutató is lengyel. Már akkor se volt más boltban, mikor megvettük, ilyen csupa fekete színben pedig sehol se, még a neten sem láttam (csak gsm-ekben!)! 1-2 hónap múlva biztonságos eltávolítás nélkül húztam ki az USB-ből: szervíz: szoftverhiba (Sony Ericsson logónál lefagyott indításnál): 4000 Ft. Most pedig a régi, ramaty USB hosszabítómat lecseréltem egy újra, bedugtam a telefont és Sony Ericsson Ethernet Emulátorként ismerte fel. Kihúzás után kérte a PIN kódot, amúgy sose indítja magát újra USB után... Ezek után nem tudtuk tölteni az aksit, mert kiirta, hogy csak Sony Ericsson gyártmányú aksit lehet feltölteni.

Lényeg a lényeg: most ott tartunk, hogy visszaadták a szervízből: elvileg ismeretlen ragacsos folyadék miatt az aksit töltő egység zárlatos lett és leégett. Ennek ellenére a telefon rendesen működik, csak 10 másodpercen belül lemerül. Már nagyon elegem lett ebből a C702-ből, de a gsm csak úgy kb. 4000 Ft-ot adna érte mint alkatrész! Most mit csináljak? Aukciós oldal? Egy másik fél kárán jó pénzért megszabadulni ettől a készüléktől? Gondoltam esetleg egy másik szervízre és aztán könnyen eladni, de ez még nagyon kétséges, ha ott se tudták megjavítani, mert nincs olyan alkatrész. Tudnék még mit írni, de most légyszíves ti írjatok jótanácsokat! Előre is köszönöm!

2009. nov. 5. 20:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen,aukciós oldallal jársz a legjobban.Persze nem úgy hogy átversz mást.Legfeljebb nem részletezed a problémát:D lemerül és pont.nem tod miért:D 4000től többet ér amugy..
2009. nov. 6. 20:43
 2/3 A kérdező kommentje:
Arra én is rájöttem, hogy 4000-nél többet ér. Ha meg egy aukciós oldalon elhallgatnám szemét módon a problémát, akkor azt se mondanám, hogy néha lemerül, de nemtom miért, mert akkor szintén nem venné meg senki....
2009. nov. 8. 16:03
 3/3 anonim ***** válasza:
De nyugodtan kiírhatnád,hogy lemerül. Sokan vadásznak rossz telókra. Biztosan korrekt áron menne el....
2009. nov. 8. 19:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!