Google Play Áruház leállt. - Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Samsung Galaxy SIII mini telefonomon ha rákattintok a Google Play Áruházra akkor kiírja, hogy leállt és bezáródik. A gépről se tudok rá alkalmazást tölteni. Frissítettem a szoftverét, nem változott. Mi lehet a baja?2013. szept. 20. 19:44
11/15 anonim 

válasza:

Próbáltad a 6. válaszoló megoldását? Nekem az működött :)
12/15 Nyitó Krisztián válasza:
Sziasztok!
A 6. kommentelő válasza nekem is működött. Bár sok kommentben lehúzták az alkalmazást, de nekem mégis segített. Köszi Árpi !
13/15 anonim válasza:
Árpi! Köszönöm, sokat segítettél! Már kezdtem a falra mászni a telefonomtól. 😆
14/15 anonim válasza:
Köszi Árpi!
Asus Padfone2-n segített a Link2sd!!!
15/15 Szasza8910 válasza:
Sziasztok valaki tudna nekem segíteni. Ma reggel óta a telom állandóan azt írja hogy Google play alkalmazások leálltak. És nem tudok mit kezdeni vele. Sajnos. Ki töröltem már a Google play áruházat is de semmi. A telom is újra indítottam gyári telepítést is csináltam de semmi. Ha valaki tud segíteni kérlek segítsetek. Samsung j3 2016os telom van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!