Googlem play letöltés?
Figyelt kérdés
Üdv!Most vettem egy okostelefont,életem első okostelóját.Minden flottul működik rajta,csináltam egy gmailt a google play-hez,le szerettem volna tölteni ezt:
De hiába várok legalább fél órája nem tölti le.Az internetünk nem a leggyorsabb,ez tény,de mindössze 5 mb,és már fél órája várok,mi lehet a gond?
A válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm!(:
2013. aug. 12. 17:41
1/5 A kérdező kommentje:
Most kiírta,hogy nem sikerült letölteni a fájlt,hiba miatt(495).-.- Most mihez kezdjek?:(
2013. aug. 12. 17:49
2/5 anonim válasza:
Ne töltsd le. Úgyis felesleges, csak nem szabad mindent ész nélkül leszedni mindenhonnan.
3/5 A kérdező kommentje:
És hogyha mást is szeretnék letölteni,és ugyanazt írja ki?Mert oké,azt nem töltöm le,de van amire tényleg szükségem van,és azt sem engedi...
2013. aug. 12. 17:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!