Második vagyok.
Nyugodtan vehetsz, ilyen összeesküvés elméletes cuccok miatt nem kell aggódni. Gondolj bele ha megtörténne mekkora botrány lenne, azt pedig nem akarná egy olyan cég mint az Apple. Kínosan odafigyelnek az ilyesmire. Plusz ugye nem csak apple használ ujjlenyomat technológiát, rengeteg más cég van csak ugye az Apple dolgokat divat fikázni. Ott van mingyárt a magyar állam, ha útlevél kell akkor ujjlenyomatot kell megadni, vagy éppen ha valaki beutazik az usába akkor azonnal mind a 10 ujjról lenyomatot vesznek.
A kérdésre válaszolva :) : nagyon jó az iOS. Szépen megy a készülékeke, bár természetesen a tegn ap kijött ios7 ben vannak apróbb hibák, de azokat javítani fogják mint minden más új oprendszernél. Elég zárt rendszer ami annak aki szeret sokat buherálni nem túl jó (viszont erre van a jailbreak) de ha azt akarod hogy csak működjön rendesen akkor a legjobb választás.
Az első biztos valami szánalmas droidhuszár lesz. Már várom amikor jönnek majd tömegével a droidos ujjlenyomat-olvasós telefonok. Sőt már most is van, csak kb senki nem tud róla. Akkor már jó lesz ha azokban is lesz ilyen funkció.
Nekem a kinézete nem igazán tetszik. Én a régi felületet sokkal jobban szerettem. De ez van majd megszokom.
Remélem mindenki érti...
http://www.youtube.com/watch?v=ZcdrbiFQKQg&feature=youtube_g..
Ennyit ér az egész!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!