Szerintetek mennyiért adhatnám el a Samsung E250-es telefonomat? Mi lenne az ideális ár?
A neten nézegetve 17-20 ezer forint között adják el.
Elküldöm a linket,és azok alapján tudod mérlegelni,hogy a tied mennyit érhet..(nekem hátrány lenne,hogy 2,5 éves)
Aham, én is úgy 8-9ezerre becsültem. Akksija tökéletes, nem merül le hamar egyáltalán.
Nah majd bekérdezek pár boltba és ahol többet adnak érte, oda adom el. Plusz még van egy-két régi telcsim is, azokért is egy ezrest szerintem megkapnám..
Ezüst színű. Minden tartozéka megvan és tökéletesen működik, egy karc nincs rajta és az akksija is szuper. Nagyon meg lett kímélve :) Nem gondolná senki, hogy 2,5 éves..
Az eladás majd jövőhéttől lesz esedékes. Addig még használatban van.
Igazából nem az enyém.. még. Anyumé, de ő akar egy másikat venni és most én jelenleg telefon nélkül vagyok, ezért azt megkapnám, de én el szeretném adni + még 1-2 használt telcsit & hátha azoknak az árából tudnék venni egy olcsó, de jó használt Nokiát. Samsung E250 elvből nem tetszik, Nokia párti vagyok.
Engem érdekelne a többi telefonod,mert éppen vennék egyet...Írd meg légyszíves milyen van,és mennyiért adod..Hozzáteszem,hogy nekem az a lényeg,hogy tudjak telefonálni,sms-t küldeni,és kártyafüggetlen legyen..A többi extra nem fontos...
37/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!