Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy 3 vagy Galaxy...

Samsung Galaxy 3 vagy Galaxy Gio a jobb telefon?

Figyelt kérdés
2011. nov. 13. 17:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Gio
2011. nov. 13. 17:17
 2/14 anonim ***** válasza:
Nekem Galaxy 3 van és utálom mint a sz@rt! Gio-t még nem használtam, de az fix, hogy nem adok a Galaxy szériának még egy esélyt. Ha netán a Galaxy 3 mellett döntesz, keress meg, az enyémet viheted, de minél messzebbre! :)
2011. nov. 13. 18:53
 3/14 A kérdező kommentje:

Pontosan mi nem tetszik a hármasban?

Mellesleg adhatnál esélyt a Galaxy szériának, mi a helyzet a Galaxy S II-vel?

2011. nov. 13. 21:10
 4/14 anonim ***** válasza:

Megbízhatatlan, nagyon lassú ha bármit is akarsz vele csinálni, akadozik, stb... Arról nem beszélve, hogy a dobozból kivéve rögtön gpsfix-et meg no lag fix-et kellett rá tenni, hogy működjön. Nekem egy telefon működjön ha kiveszem a dobozból és ne akkor kelljen töltögetnem mindenféle nem hivatalos patch-eket, hogy menjen.

Most egyébként pont szervízben van, 10 hónapos és az akksi feladta a harcot, mert reggel ha lehúztam töltőről estére már alig volt benne valami, zabálja az akksit, pedig nem futtattam rajta filmeket meg nem használtam agyon.

A hozzá adott szoftver a Kies pedig valami iszonyat, csapnivaló vacak, tele bugokkal, óriási nagy és rettentő lassú szörnyszülött.

A Galaxy S 2 azért egy más kategória! Én 6 jegyű összeget nem adok ki telefonért, inkább veszek egy olcsó okostelefont meg egy netbook-ot 50-50ezer forintért. De ez természetesen csak az én privát véleményem.

2011. nov. 13. 21:17
 5/14 anonim ***** válasza:
A Gio is teljesen más, mint a 3. Erősebb a hardvere, újabb Anroid van rajta, ezért gyorsabb. Azért tényleg nem érdemes leírni a Galaxykat, mert épp egy rosszabbat vettél. Amúgy annyi pénzért ne is várj szélsebes működést...
2011. nov. 13. 21:22
 6/14 anonim ***** válasza:

Hiszek neked, de én nem akarok többet kísérletezni az androiddal. Ismerőseim mind hasonló középkategóriás készülékeket vettek, xperia 8, optimus one, stb... és mind szenvednek hasonló tünetektől. Én hozzászoktam, hogy még a legalsó kategóriás telefon is teszi a dolgát, nem akarok kiadni 80-100 ropit egy telefont csak azért, hogy az általam elvárt sebességen működjön, inkább leadom az igényeimet és veszek egy Nokia E52-est 50ezer forintért, az legalább teszi a dolgát.

De mint mondottam, ez az én privát véleményem.

2011. nov. 13. 21:27
 7/14 anonim ***** válasza:
Már 42-ért lehet kapni Sony Ericsson Live with Walkman-t, amiben 1GHZ-es Snapdragon proci van. Rohadt gyors...Amúgy nehogy aztmondd, hogy az e52 gyorsabb, mint pl az Optimus One.
2011. nov. 13. 21:35
 8/14 anonim ***** válasza:

Nem szeretnék veled vitatkozni, az E52nek sokkal kevesebb dolgot kell megtennie mint egy átlagos androidos telefonnak, ráadásul a symbian tudva levő sokkal kevesebb erőforrást igényel. Más kategória a kettő.

A héten volt a kezembe egy Samsung Omnia 7. Nem mondom, hogy a WP7 annyira jó, de az fix, hogy a telefon úgy dobált mindent, hogy öröm volt vele dolgozni, hozta az iphone szintjét. Én sajnos ezt nem tudom megszokni az androidban, ami eddig a kezemben volt annál mind tapasztaltam azt, hogy ha lenyomom az érintőképernyőt, akkor várni kellett amíg követte a mozdulataimat. Ez engem rettenetesen irritál.

Természetesen tudom, hogy egy iphon-nak sokkal könnyebb a dolga, hiszen csak egy programot lehet rajta futtatni míg az android ugye eredendően multitaszk. Aláírom azt a rengeteg előnyt is ami az androiddal jár. Tudom, hogy egy felsőkategóriás andoiddal boldogabb az élet (hozzáteszem: számomra szomorú volt mikor a kollégám épp hekkelte a galaxy s-ét ext4fs-re, hogy ne lagoljon, szóval es se garancia semmire) Csupán csak én nem szeretek kísérletezni. Volt már tucatnyi mobiltelefonom, megváltozott a preferenciám, ez van.

Ennek ellenére tiszteletben tartom a véleményedet.

2011. nov. 13. 21:56
 9/14 anonim ***** válasza:
Akkor te még nem kezeltél normális Android telefont. Már az említett live with walkman is simán hozza mondjuk az omnia 7 sebességét. Nekem HTC Desire HD-m van és iszonyat gyors. 1GHZ-es procival és 2.3-al már tényleg nem lehet rá semmi panasz...
2011. nov. 13. 22:00
 10/14 anonim ***** válasza:
Igazad lehet, valóban nem volt.
2011. nov. 13. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!