Samsung Galaxy 3 vagy Galaxy Gio a jobb telefon?
Pontosan mi nem tetszik a hármasban?
Mellesleg adhatnál esélyt a Galaxy szériának, mi a helyzet a Galaxy S II-vel?
Megbízhatatlan, nagyon lassú ha bármit is akarsz vele csinálni, akadozik, stb... Arról nem beszélve, hogy a dobozból kivéve rögtön gpsfix-et meg no lag fix-et kellett rá tenni, hogy működjön. Nekem egy telefon működjön ha kiveszem a dobozból és ne akkor kelljen töltögetnem mindenféle nem hivatalos patch-eket, hogy menjen.
Most egyébként pont szervízben van, 10 hónapos és az akksi feladta a harcot, mert reggel ha lehúztam töltőről estére már alig volt benne valami, zabálja az akksit, pedig nem futtattam rajta filmeket meg nem használtam agyon.
A hozzá adott szoftver a Kies pedig valami iszonyat, csapnivaló vacak, tele bugokkal, óriási nagy és rettentő lassú szörnyszülött.
A Galaxy S 2 azért egy más kategória! Én 6 jegyű összeget nem adok ki telefonért, inkább veszek egy olcsó okostelefont meg egy netbook-ot 50-50ezer forintért. De ez természetesen csak az én privát véleményem.
Hiszek neked, de én nem akarok többet kísérletezni az androiddal. Ismerőseim mind hasonló középkategóriás készülékeket vettek, xperia 8, optimus one, stb... és mind szenvednek hasonló tünetektől. Én hozzászoktam, hogy még a legalsó kategóriás telefon is teszi a dolgát, nem akarok kiadni 80-100 ropit egy telefont csak azért, hogy az általam elvárt sebességen működjön, inkább leadom az igényeimet és veszek egy Nokia E52-est 50ezer forintért, az legalább teszi a dolgát.
De mint mondottam, ez az én privát véleményem.
Nem szeretnék veled vitatkozni, az E52nek sokkal kevesebb dolgot kell megtennie mint egy átlagos androidos telefonnak, ráadásul a symbian tudva levő sokkal kevesebb erőforrást igényel. Más kategória a kettő.
A héten volt a kezembe egy Samsung Omnia 7. Nem mondom, hogy a WP7 annyira jó, de az fix, hogy a telefon úgy dobált mindent, hogy öröm volt vele dolgozni, hozta az iphone szintjét. Én sajnos ezt nem tudom megszokni az androidban, ami eddig a kezemben volt annál mind tapasztaltam azt, hogy ha lenyomom az érintőképernyőt, akkor várni kellett amíg követte a mozdulataimat. Ez engem rettenetesen irritál.
Természetesen tudom, hogy egy iphon-nak sokkal könnyebb a dolga, hiszen csak egy programot lehet rajta futtatni míg az android ugye eredendően multitaszk. Aláírom azt a rengeteg előnyt is ami az androiddal jár. Tudom, hogy egy felsőkategóriás andoiddal boldogabb az élet (hozzáteszem: számomra szomorú volt mikor a kollégám épp hekkelte a galaxy s-ét ext4fs-re, hogy ne lagoljon, szóval es se garancia semmire) Csupán csak én nem szeretek kísérletezni. Volt már tucatnyi mobiltelefonom, megváltozott a preferenciám, ez van.
Ennek ellenére tiszteletben tartom a véleményedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!