Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik az a paraméter amelyik...

Melyik az a paraméter amelyik megadja, hogy milyen gyors a Telefon vagy Tábla Pc sebessége?

Figyelt kérdés
Konkrétan arra gondolok,hogy milyen gyorsan tudja behozni a játékokat,vagy hogy akadozás nélkül végig tud-e futtatni egy letöltött filmet? Kérdéseket mielőbb várom!

2013. szept. 18. 13:56
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem csak egytől függ. Számit a processzor magok száma és sebessége valamint a ram mérete és a grafikus gyorsitó is.
2013. szept. 18. 13:59
 2/8 A kérdező kommentje:

Értem.Szóval erről lenne szó : Processzor típusa:ARM Cortex A8

Processzor órajel:1.2 GHz

Processzormagok száma:1

Egy ilyenről lenne szó.Ez egy 7 colos belépőszintű tablet.Több információt sajnos nem találok.Szóval ez letudna egy Subway Surfot játszani akadozás mentesen?

2013. szept. 18. 14:05
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem valószinű.
2013. szept. 18. 14:06
 4/8 A kérdező kommentje:
Hát nem jó előjelek de azért köszönöm.Még egy kérdés lenne.Szóval,hogy melyik a grafikus gyorsító és amiket mondtál, mondanál példákat,hogy később megismerhessem?
2013. szept. 18. 14:09
 5/8 anonim ***** válasza:

Grafikus gyorsító a GPU. Pl. Mali400; PowerVR; GeForce stb.

A magyarok a leírásokból szeretik kihagyni, ez egyfajta fétis a magyar boltoknál, s mindannyian ugyanerre a fétisre gerjednek. :D

Alapjában véve a processzor, a GPU (azaz a grafikus gyorsító) és a ram határolja be neked, hogy mennyire is boldogul az általad említett feladatokkal.

Filmmel annyira nincs gondja a mai tableteknek, a játék ami nagy kérdés!

Ha olcsóságról van szó, a játékban pedig nem igazán akarsz kötni kompromisszumot, akkor a minimum egy RK3066 azaz egy két magos, Cortex-A9 proci (magonként 1.6GHz) egy Mali400MP4 4 fragmentes (angolul qaud core-nak szokás írni) GPU és 1GB ram. Mivel a mai játékok simán vannak akár 2GB-osak is, így 16GB háttértár a javasolt, de sokan elvannak 8GB-al is, attól függ mennyit telepítesz föl egyszerre.

35 alatt nem úszod meg magyar boltból. Kínából meg kb. 25 ezerből jön ki, de ugye ennek vannak hátrányai.

2013. szept. 19. 16:10
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznás tanácsot utolsó. Felpontoztalak! Igen kinéztem a Concorde tab speedet szerintem ideális lesz!
2013. szept. 24. 17:09
 7/8 anonim ***** válasza:
Speednél olvastam, hogy panasz van a töltési időre. Baromira lassan tölt fel 100%-ra, több ember állította, hogy ez szoftveres hiba, mondták ezt azért, mert nekik is ezt mondták a szervizben. Én ennek ellenére kételkedek ebben, s reálisabbnak tartom azt, hogy a töltőnél kevés a mAh, de a szervizesek nyilván jobban értenek hozzá. A Concorde ígéri a hiba javítását, talán már javították is, erre jót akarsz magadnak mindenképp kérdezz rá annál a boltnál, akitől veszed.
2013. szept. 24. 17:42
 8/8 A kérdező kommentje:
Oh köszönöm szépen! Mindenképp rákérdezek. De szerintem karácsonyra már kilesznek ezek javítva(Ha egyáltalán a géppel van gond).Addig még várni kell a kicsikére!
2013. szept. 24. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!