Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Merci hangfalak hány wattosak...

Merci hangfalak hány wattosak lehetnek?

Figyelt kérdés

Szereztem ilyen MErcedes-be való hangfalakat. Azt szeretném kérdezni nem tudja e valaki megmondani hány wattosak lehetnek?? Vagy meglehetne e valahogy állapítani mekkorák??

Köszönöm előre is!!

[link]

[link]

2013. márc. 12. 22:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Talán 20-30W.
2013. márc. 13. 09:27
 2/5 anonim ***** válasza:

A hátulján rajta szokott lenni.

Ha más nincs, akkor típus jelölés, ami alapján kikereshető.

2013. márc. 13. 12:43
 3/5 A kérdező kommentje:
Tudom hogy rajta szokott lenni de sehol sincs a mágnesen sincs oda szokták ráírni. És típusjelzés sincs.. nem lehet mire rákeresni..
2013. márc. 13. 15:26
 4/5 anonim ***** válasza:

Akkor saccolni lehet csak.Mágnes méret, és hangszóró méret alapján.De az durva sacc.

Van olyan műhely, ahol tudnak pontos adatot mérni (elvileg)Azt hogy hány ohmos, azt ki tudod mérni

2013. márc. 13. 19:13
 5/5 A kérdező kommentje:
Tudom ki is van mérve!! Csak az a baj több infó kéne róla.. eladásra menne.. Egyébként kb mennyit lehetne kérni érte??
2013. márc. 13. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!