Miért olcsóbbak a kártyafüggetlen mobiltelefonok?
Figyelt kérdés
2013. szept. 17. 11:34
11/16 A kérdező kommentje:
én olyanról hallottam, hogy ezek a telefonok rosszabb minőségűek. vagy ezek csak rémhírek?
2013. szept. 17. 15:30
12/16 anonim válasza:
Egy Nikoa akármi tökéletesen ugyanolyan minőségű, akár kártyafüggetlen, akár nem. A kártyafüggőség nem a telefonban (a hardware-ben) van, hanem a szolgáltatóknál jegyzik, IMEI szám alapján (ami a telefon egyedi azonosítója).
14/16 anonim válasza:
Nem. Nekem céges előfizetésem van remek percdíjjal és havidíjjal. Viszont csak a megkötésekor adtak hozzá olcsóbb telefont. Szóval csak a hülyék vásárolnak 2. Drága Telefont a szolgáltatónál.
15/16 A kérdező kommentje:
éppen nokiát szeretnék, köszönöm!
2013. szept. 17. 18:14
16/16 anonim válasza:
Sokszor azért mert szürke importos telefonokról van szó amikre nincs hivatalos gyári garancia, csak bolti és töltőn kívül mást nem kapsz hozzá. Viszont van olyan is hogy hivatalos garanciával is olcsóbb mint a szolgáltatónál. Érdemes jól körbe nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!