Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért olcsóbbak a kártyafügget...

Miért olcsóbbak a kártyafüggetlen mobiltelefonok?

Figyelt kérdés

2013. szept. 17. 11:34
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Mert nem teszi rá a szolgáltató a hasznát.
2013. szept. 17. 11:38
 2/16 anonim ***** válasza:
Már miért lenne olcsóbb?
2013. szept. 17. 12:06
 3/16 anonim ***** válasza:
Mert az. Kicsit számolj utánna,hogy szolgálatatónál mennyire jön ki részletre + még nem köthetsz rá akármilyen előfizetést.
2013. szept. 17. 12:08
 4/16 anonim ***** válasza:

A készülék árába az előfizetés nem tartozik bele. Ez technikai kérdés, független attól, hogy a szolgáltatói haszon az előfizetésen van.

Érdemes lenne még egyszer kiszámolnod, mert a hűségszerződéses telefonok még részletre is olcsóbbak, mint kártyafüggetlen változataik. Ez benne a lényeg, így adják el a drágább előfizetést. (Én már kiszámoltam, nem kell aggódni.)

2013. szept. 17. 12:37
 5/16 anonim ***** válasza:

Egy példa:

[link]

[link]

2013. szept. 17. 12:39
 6/16 anonim ***** válasza:

Itt a valódi példa. Mert ugye nem mindenki akar új előfizetést kötni, ha meg van elégedve a mostanival. 2 alkalommal cseréltem le a mobilomat. S mindkét alkalommal 20000 Forintot spóroltam úgy hogy a netről rendeltem kártya függetlenül.

[link]

2013. szept. 17. 13:40
 7/16 anonim ***** válasza:

1: nem megy a linkelés.

2: telefon árról van szó, nem összköltségről. Értem, mit akarsz mondani, csak nem azt mondod.

2013. szept. 17. 13:58
 8/16 anonim ***** válasza:
0%
Lényeg hogy megértetted.
2013. szept. 17. 14:04
 9/16 anonim ***** válasza:
És úgy jobb a lelkednek,ha nem a telefonért fizetsz többet,hanem az előfizetésért?
2013. szept. 17. 14:21
 10/16 anonim ***** válasza:
Az én lelkemet ez abszolút hidegen hagyja, viszont az melengetné, ha megtanulnátok magyarul.
2013. szept. 17. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!