Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mobilhoz nem agybadugós füles?

Mobilhoz nem agybadugós füles?

Figyelt kérdés
Nokia lumia van. Az alap füleséhez hasonló az elég nekem, csak a mély hangzás lehetne vmivel jobb. Annyit még hogy a füles fehér végű és 5-10 ezret szánnék rá.
2013. szept. 16. 19:43
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Elképzelhető, hogy máshol olcsóbb.

2013. szept. 16. 19:51
 2/10 anonim ***** válasza:

Ha nem szeretnél rövid időn belül maradandó halláskárosodást szenvedni, akkor jobban jársz egy fejhallgató vásárlásával.

5-10 ezer Ft között a méltán elismert Maxell Retro DJ, vagy ha túlhúzott, erőteljes mély basszusokra vágysz, akkor a Maxell Audio Wild a legjobb választás, ha hordozható fejhallgatóról van szó.

Vegyes, átfogó otthoni-utcai használatra pedig a Superlux cég Hi-Fi világba történő áron aluli belépőjét ajánlom, melyre már a 6000-7000 Ft között kapható Superlux HD681B típussal jegyet válthatsz. Szintén hasonló célra ajánlható még a világhírű német gyártó: Beyerdynamic DT235 típusa is, ami még pont hogy belefér a kereted maximumába.

Főként utcára:

Maxell Retro DJ - [link]

Maxell Audio Wild - [link]

Átfogó használatra(otthon,utca stb...):

Superlux HD681B - [link]

Beyerdynamic DT235 - [link]

Ezek közül a Maxell Audio Wild rendelkezik a legerősebb basszussal, illetve a Superlux HD681B-nek van egy B jelzés nélküli változata is, aminél szintén fokozott mély hang kiemelés figyelhető meg, de ha fontosnak tartod, hogy a zene apróbb részletei is szépen átjöjjenek a basszus mellett, akkor megelégszel a Maxell Retro DJ, vagy a nála jobb Superlux HD681B, illetve Beyerdynamic DT235 basszus mennyiségével is.

Basszus őrülteknek számára ajánlható még a Sony MDR-XB400 is, feltéve ha nem gond, hogy az agyonturbózott mélyek a többi tartomány minőségének túlzott rovására mennek.

[link]

2013. szept. 16. 21:14
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Még annyi, hogy az ügye nem gond, hogy fehér végű a mostanim jackje? Mármint nem értek hozzá sajna:S
2013. szept. 16. 22:39
 4/10 anonim ***** válasza:

Mármint a jack-et bevonó műanyag fehér? az lényegtelen :)

Végül találtál neked tetszőt az általam ajánlott fejhallgató típusok közül?

2013. szept. 16. 22:41
 5/10 anonim ***** válasza:

Használtan ez is jó vétel: [link]

Újonnan 3x ennyibe kerül, kissé túlárazott, de ez a 6500 Ft teljesen korrekt érte, mert látszólag újszerű állapotban van.

2013. szept. 16. 22:46
 6/10 A kérdező kommentje:
Még nem, a retro és a beyer közt vagyok, de havernak is retroja van, azt előbb meghallgatom :D
2013. szept. 17. 18:26
 7/10 A kérdező kommentje:
beyer lesz belőle :)
2013. szept. 19. 20:15
 8/10 anonim ***** válasza:

Sikerült kipróbálnod azt is és a Retro DJ-t is?

A Beyer DT235-el magam is elégedett vagyok, nekem is olyan van. Én azt szeretem benne, hogy egyik frequencia tartomány sincs eltúlozva, így minden zenei részletet szépen kihallok vele, ráadásul a sztereo teret is nagyon precízen adja elő.

Egy professzionálisabb zenei felvételnél minden egyes hangsáv külön érzékelhető vele, nem folynak össze, mint sok olcsó fejhallgatónál, hanem akár ujjal mutatni is tudnád, hogy melyik hangszer pontosan milyen irányból szól, ez a mélység szépen kiterjed a hallgató köré, néha úgy érzed, mintha néhány hangszer a hátad mögött szólalna meg.

2013. szept. 19. 20:47
 9/10 A kérdező kommentje:
jaja ki, beyert meg is vettem :D jóféle :D
2013. szept. 29. 19:41
 10/10 anonim ***** válasza:
És milyen a Beyerdynamic DT235 hangja a Maxell Retro DJ-hez viszonyítva?
2013. szept. 29. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!