Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont ajánlanátok...

Milyen telefont ajánlanátok 70. 000 ft körül?

Figyelt kérdés
Telefont vennék szülinapomra. Milyen telefont ajánlanátok ebben az árkategóriában ? Kösz előre is.

2013. szept. 16. 19:39
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ezen nem kell sokat gondolkozni, LG Optimus 4X HD! Bár már 64ezer Ft-tól kapható, egészen 80ezer Ft-ig mégsem találsz nála jobbat, egyszerűen szuper!

[link]

2013. szept. 16. 19:43
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi. Valami mást tudtok még ajánlani ? Én Htc one s-re gondoltam.
2013. szept. 16. 19:55
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
A HTC One S is jó, de csak 2 magos processzora van, nem bővíthető a memóriája, és kisebb a kijelző és az előlapi kamera felbontása! Ráadásul bár benne van a keretedben, 6ezerrel drágábban kezdődik az LG-nél, de te tudod!
2013. szept. 16. 20:06
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg merem még ajánlani az Alcatel One Touch Idol-t, bár ez is csak két magos, de szerintem nagyon jó telefon.

DE persze ha tudsz LG Optimus 4X-et venni az lenne a legjobb. Ebben az árban verhetetlen.

2013. szept. 16. 20:43
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem! Bocsánat! Alcatel One Touch Idol-t nem ajánlom, az Alcatel One Touch Idol Ultrát akartam ajánlani, az sokkal jobb, de az meg nem 70 ezre árban van.

Akkor marad az LG meg a kinézett telefonod !

2013. szept. 16. 20:45
 6/8 A kérdező kommentje:
Oké, köszi. Gondolkodom rajtuk. Bár ha gyengébb is a htc, az jobban tetszik. :-(
2013. szept. 16. 20:59
 7/8 anonim ***** válasza:
lumia 620 / 820 között nem gondolkoztál?
2013. szept. 17. 01:08
 8/8 anonim ***** válasza:
Xperia l, xperia v a gsmpaza.hu oldalon jó vétel lenne, nézd meg őket.
2013. szept. 23. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!