Milyen telefont ajánlanátok? Mit ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Sziasztok !
Régi telefonomat le szeretném cserélni egy újra, jobbra. Főleg a Samsung, a Sony és az LG érintőképernyős mobiltelefonjai érdekelnek, 60 ezer Ft. körüli árkategóriában (plusz mínusz pár ezer).. Nincs sok elvárásom, a telefonáláson kívül : internetezésre, játékokra, zenehallgatásra és egyéb szórakozásokra (Facebook,Viber,időjárás..) használnám. Fontos még, hogy minimum 2-3 gigás legyen a memóriája, erős a wi-fi-je, illetve szeretnék vele fényképezni is (néha-néha pár fotót), így nem lenne hátrány a jó fajta kamera sem..
Eddig a Samsung Galaxy Fame-t és az S Advence-t találtam ami megfelel az elvárásaimnak, bár ezekről nem sok jót hallottam..
2013. szept. 14. 23:10
1/7 anonim válasza:
S Advance nem a legjobb a kategóriájában. A Galaxy Fame meg egyenesen sz*r.... 60000-ből már tudsz venni Xperia P-t ami minden elvárásodnak megfelel. 8 mp kamera, kétmagos 1GHz-s proci, 16 GB belső memória, 4 colos kijelző ami nem nagy de nem is kicsi.
2/7 anonim válasza:
3/7 anonim válasza:
Nem vagyok android fan, de a P simán veri a két nokiát...
4/7 anonim válasza:
Ja csak android lefagy meg lassu meg minden baja van :) és a WP egy gyengébb configgal is bir futni gyorsan
5/7 anonim válasza:
Ha egy erős hardverrel használod az androidot, és tudod használni, akkor az se fog belassulni meg akadozni meg nem lesz semmi baja. Nekem Xperia Go-m van ami 2 éve (!) megvan és eddig egyszer akadt meg, de az is csak azért, mert 32 felesleges alkalmazás volt már rajta. De amint letöröltem ment ugyanolyan gyorsan mint eddig.
6/7 anonim válasza:
Ja csak az erősseb hardver nyilván azért drágább is :D
7/7 anonim válasza:
60000-ből azért már kijön egy erősebb hardver
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!