Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Kevés a memória?! Lg Optimus...

Kevés a memória?! Lg Optimus L7-em van egészen friss darab és egy problémától eltekintve semmi bajom vele.

Figyelt kérdés
A probléma: Amikor nem nyúlok hozzá egy dbig és feloldom a billentyű zárat akkor kiírja hogy nincs elég memória a feladat végrehajtásához , amit leokézok és minden megy tovább ahogy kell. Nem tudom miért írja, Rom van még 2,3 Gb szabad és Ram is van általában,meg feltettem egy advanced task killer nevű programot ami elvileg kilövi az alkalmazásokat mikor a képernyő elsötétül. Jah és fontos, hogy a menyasszonyomnak ugyanilyen van egyszerre vettük és neki nem ír ki ilyeneket,pedig több program fut neki úgy általában. Nem tudom mitől van,mi okozza és hogy lehet megszüntetni a "problémát". Egyébként semmi gond vele szóval nem hiszem h ezért visszavinném, lehet hogy csak valami beállítási probléma vagy nem tudom.Köszi a segítséget ha van értelmes. Az ilyen szar tfon rosszat vettél kommentek nem érdekelnek, erre volt pénzem és ez tetszett.

2013. szept. 16. 08:48
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Ezt nem tudom megmondani hogy megjavult e hisz teljesen véletlenszerűen írta ki mindig, nem állandóan, vagy hogy naponta többször de van hogy egyszer sem, most pl asszem szombat vagy vasnap délelőtt óta nem is írta ki. De leszedtem.várom a fejlemények. Abban igazad van hogy ő nem hiszem h nyomkodja :D
2013. szept. 16. 13:10
 12/13 A kérdező kommentje:

No leszedtem újraindítottam mindent és még minidg előjött, mondjuk kb 15 alkalomból(billzárfeloldáskor) 2 szer.

Gyári visszaállítást még nem csináltam,mert nincs időm mindent visszapakolni rá addig tűröm :D

2013. szept. 17. 08:33
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget, tegnap csináltam egy factory resetet és azóta nem jött az üzenet,eddig , rmlm ez így is marad :D köszi
2013. szept. 19. 08:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!