Kevés a memória?! Lg Optimus L7-em van egészen friss darab és egy problémától eltekintve semmi bajom vele.
Advanced Task Killer. Le is írtad mi a baja a telefonodnak. :)
Az bezár mindent, ha nem értesz hozzá (márpedig te droid 4.1-en használod, szóval tuti gőzöd sincs, mit csinálsz), nem csak futó folyamatot, hanem rendszerfolyamatot is bezárhat, ettől instabil lehet, hibásan fog működni (vagy hibaüzenteket dobál).
Töröld le a Task Killert, indítsd újra a telefont és elvileg nem fog ilyet írni. Ha továbbra is írogat:
Csinálj gyári beállítások visszaállítását, húzd újra a szoftvert, mindent törölj le róla és nem fog ilyet írni többet.
Miért beszélnék az Android ellen? Mert leírtam, hogy leszedtél egy szemét appot, aminek semmi értelme?
Az android magának eldönti, hogy mit akar a háttérben futtatni és mit nem. Ha te bezárod pl. a facebookot, mert már nem kell neked, attól ugyanúgy fog futni a háttérben, sőt, ha te task killerrel kilövöd, újra el fogja indítani. Viszont ha pl. játszol valamivel, és elfogyna a RAM, akkor ő magának kilö a facebookot, mert nem használod, nincs rá szükséged... a telefont meg minek lassítsa. Ezért android az android. De a net tele van használati utasítással.
De nem értem, miért beszéltem a droid ellen... hogy leírtam, hogy nem értesz hozzá? Ahogy te is leírtad, hogy a feleségednek meg nem ír ilyet. Miért? Mert ő nem használ Task Killert. :P
Ha meg arra célzol, hogy egy szifonos, vagy WP-s gyökér lennék, hát tévedsz. Egyik sem kéne soha az életben, mert sz*rok (főleg a WP).
Most egy Xperia SP-m van, ezelőtt Xperia U-m volt 1 évig. Csak android, semmi más!
Mindegy, Task Killert, Cleanert, RAM optimalizáló sz*rokat ne használj. Instabillá teszik a rendszert, ennyi.
Teljesen bezárni úgysem tudsz semmit, mert futni fog, kész. Ilyen az android. Ezért van 1 giga (vagy több) RAM! :)
A feleségednek lehet azért nem írja, mert ő nem nyomkodja a Task Killert, vagy pedig mákja volt és még nem lőtt ki semmi rendszerfolyamatot.! :)
De kipróbáltad, ha letörölted és nyomtál egy újraindítást megjavult?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!