Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Kevés a memória?! Lg Optimus...

Kevés a memória?! Lg Optimus L7-em van egészen friss darab és egy problémától eltekintve semmi bajom vele.

Figyelt kérdés
A probléma: Amikor nem nyúlok hozzá egy dbig és feloldom a billentyű zárat akkor kiírja hogy nincs elég memória a feladat végrehajtásához , amit leokézok és minden megy tovább ahogy kell. Nem tudom miért írja, Rom van még 2,3 Gb szabad és Ram is van általában,meg feltettem egy advanced task killer nevű programot ami elvileg kilövi az alkalmazásokat mikor a képernyő elsötétül. Jah és fontos, hogy a menyasszonyomnak ugyanilyen van egyszerre vettük és neki nem ír ki ilyeneket,pedig több program fut neki úgy általában. Nem tudom mitől van,mi okozza és hogy lehet megszüntetni a "problémát". Egyébként semmi gond vele szóval nem hiszem h ezért visszavinném, lehet hogy csak valami beállítási probléma vagy nem tudom.Köszi a segítséget ha van értelmes. Az ilyen szar tfon rosszat vettél kommentek nem érdekelnek, erre volt pénzem és ez tetszett.

2013. szept. 16. 08:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Advanced Task Killer. Le is írtad mi a baja a telefonodnak. :)

Az bezár mindent, ha nem értesz hozzá (márpedig te droid 4.1-en használod, szóval tuti gőzöd sincs, mit csinálsz), nem csak futó folyamatot, hanem rendszerfolyamatot is bezárhat, ettől instabil lehet, hibásan fog működni (vagy hibaüzenteket dobál).

Töröld le a Task Killert, indítsd újra a telefont és elvileg nem fog ilyet írni. Ha továbbra is írogat:

Csinálj gyári beállítások visszaállítását, húzd újra a szoftvert, mindent törölj le róla és nem fog ilyet írni többet.

2013. szept. 16. 11:32
 2/13 A kérdező kommentje:
Ha jol emlékszem azért raktam fel,rá mert írogatta és azt mondták okosok hogy ezzel megoldom :D de akkor majd látom leszedtem :D
2013. szept. 16. 11:50
 3/13 A kérdező kommentje:
De azért ha jól érzékelem akkor te az android ellen is beszéltél most :D
2013. szept. 16. 11:52
 4/13 anonim ***** válasza:

Miért beszélnék az Android ellen? Mert leírtam, hogy leszedtél egy szemét appot, aminek semmi értelme?

Az android magának eldönti, hogy mit akar a háttérben futtatni és mit nem. Ha te bezárod pl. a facebookot, mert már nem kell neked, attól ugyanúgy fog futni a háttérben, sőt, ha te task killerrel kilövöd, újra el fogja indítani. Viszont ha pl. játszol valamivel, és elfogyna a RAM, akkor ő magának kilö a facebookot, mert nem használod, nincs rá szükséged... a telefont meg minek lassítsa. Ezért android az android. De a net tele van használati utasítással.

De nem értem, miért beszéltem a droid ellen... hogy leírtam, hogy nem értesz hozzá? Ahogy te is leírtad, hogy a feleségednek meg nem ír ilyet. Miért? Mert ő nem használ Task Killert. :P

2013. szept. 16. 12:15
 5/13 anonim ***** válasza:

Ha meg arra célzol, hogy egy szifonos, vagy WP-s gyökér lennék, hát tévedsz. Egyik sem kéne soha az életben, mert sz*rok (főleg a WP).

Most egy Xperia SP-m van, ezelőtt Xperia U-m volt 1 évig. Csak android, semmi más!

2013. szept. 16. 12:17
 6/13 A kérdező kommentje:
Pont ezért írtam le hogy neki is van és nem ír ilyent, mert neki is fenn van a progi és ennek ellenére sem írja. :D és lehet hogy van csomó leírás de nem annyira kutakodok,mert tudok kérdezni :D
2013. szept. 16. 12:27
 7/13 A kérdező kommentje:
Viszont a wpt megfejtettem de mi a .... az a szifon?
2013. szept. 16. 12:27
 8/13 A kérdező kommentje:
Rájöttem :D bocsesz :D
2013. szept. 16. 12:28
 9/13 anonim ***** válasza:

Mindegy, Task Killert, Cleanert, RAM optimalizáló sz*rokat ne használj. Instabillá teszik a rendszert, ennyi.

Teljesen bezárni úgysem tudsz semmit, mert futni fog, kész. Ilyen az android. Ezért van 1 giga (vagy több) RAM! :)

2013. szept. 16. 12:36
 10/13 anonim ***** válasza:

A feleségednek lehet azért nem írja, mert ő nem nyomkodja a Task Killert, vagy pedig mákja volt és még nem lőtt ki semmi rendszerfolyamatot.! :)

De kipróbáltad, ha letörölted és nyomtál egy újraindítást megjavult?

2013. szept. 16. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!