Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen mobiltelefont vegyek?

Milyen mobiltelefont vegyek?

Figyelt kérdés

-csúsztatató

-bluetooth

-számítógéppel csatlakoztatható

-bővíthető mem.

-legalább 2,1.3 megapixeles

-mp3

(-nőies):D:D

köszönöm előre is a válaszokat:)

2009. nov. 4. 14:19
 1/6 anonim ***** válasza:

tudok egy telefont, amit egyszerűen imádok (ez van nekem is és iszonyat elégedett vagyok vele, cask felnyitható)

W300I

ez a telefon egy isten :D

* MP3 lejátszó

* EDGE

* Bluetooth

* VGA kamera

* FM rádió

* 20MB készülék memória, bővíthető

* 262 ezer színű kijelző

* Email kliens

* Java támogatás

* Infraport

* MMS

[link]

de én amúgy azt javaslom, hogy menny fel a www.tmobile.hu -ra és a készülékek >> telefonok -nál lesz egy rész ahol ki tudod választani, hogy milyen tulajdonságai legyenek a telefonnak, és ott keresgélhetsz készülékek között, és ha megtaláltad "a nagy Őt" akkor nézd meg más szolgáltatónál (ha nem T-mobile-os vagy) hogy ott árulnak-e ilyen falytát.

2009. nov. 4. 14:43
 2/6 A kérdező kommentje:
ilyenem volt,csak tönkrement:S de azért köszi a választ:)
2009. nov. 4. 14:51
 3/6 anonim válasza:

[link]

az elvárásodnak megfelelő, szerintem nőies, és most ha a pannonhoz beviszel egy régi telót akkor lejön belőle 10.000ft így 990ft-be kerülne.

2009. nov. 4. 15:01
 4/6 anonim ***** válasza:

Ááá értemm. és mit szólsz ehez: SE w205 vagy w395

Igazából nemtudom, hogy mit tudnak, de kinézetre egész jók :P csak mert nézegetem itt a kérdéseket, és az egyik emberke azt kérdezte hogy melyiket válassza. szerintem mindegyik jó :D (kinézetre, amúgy nem tudom)

2009. nov. 4. 15:04
 5/6 anonim ***** válasza:
Nokia N97:D
2009. nov. 4. 16:25
 6/6 anonim ***** válasza:
piros nokia 5610:)
2009. nov. 5. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!