Milyen mobiltelefont vegyek?
-csúsztatató
-bluetooth
-számítógéppel csatlakoztatható
-bővíthető mem.
-legalább 2,1.3 megapixeles
-mp3
(-nőies):D:D
köszönöm előre is a válaszokat:)
tudok egy telefont, amit egyszerűen imádok (ez van nekem is és iszonyat elégedett vagyok vele, cask felnyitható)
W300I
ez a telefon egy isten :D
* MP3 lejátszó
* EDGE
* Bluetooth
* VGA kamera
* FM rádió
* 20MB készülék memória, bővíthető
* 262 ezer színű kijelző
* Email kliens
* Java támogatás
* Infraport
* MMS
de én amúgy azt javaslom, hogy menny fel a www.tmobile.hu -ra és a készülékek >> telefonok -nál lesz egy rész ahol ki tudod választani, hogy milyen tulajdonságai legyenek a telefonnak, és ott keresgélhetsz készülékek között, és ha megtaláltad "a nagy Őt" akkor nézd meg más szolgáltatónál (ha nem T-mobile-os vagy) hogy ott árulnak-e ilyen falytát.
az elvárásodnak megfelelő, szerintem nőies, és most ha a pannonhoz beviszel egy régi telót akkor lejön belőle 10.000ft így 990ft-be kerülne.
Ááá értemm. és mit szólsz ehez: SE w205 vagy w395
Igazából nemtudom, hogy mit tudnak, de kinézetre egész jók :P csak mert nézegetem itt a kérdéseket, és az egyik emberke azt kérdezte hogy melyiket válassza. szerintem mindegyik jó :D (kinézetre, amúgy nem tudom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!