Anyukám online feltöltött egy másik telcsiszámot, lehet valamit csinálni? Nem is érti, hogy üthette el, mert teljesen más számok vannaka blokkon, neki a vége 663, és 702 lett?
Igen gondolom nektek is sok az 3000, nem véletlenül írtad oda, hogy nyugdíjas anyukám.
...
Sajnos így jártatok. A Voda mocsokabb annál, hogy utánajárjon.
Pár éve egyszer engem hívtak fel, hogy adjam vissza a rátöltést, hiába magyarkázkodtam, hogy nem érkezett a telefonomra rátöltés, nem sikerült meggyőzni a nőt. Pár óra múlva hívott, hogy tévesen hívott fel. Köszi... Ha belegondoltok minden esetben rákérdez mégegyszer a rendszer a telefonszámra. De ez a hülye aki engem hívott még a híváskor is elrontja a számot, hol ott visszaigazoláskor nyilvánvaló a feltöltött telefonszám....
Igen, ez zsírkutya ötlet.
Egy régi régi kollégám a volt főnöke céges telefonszámát, e-mail címét beregisztrálta mindenféle b*ziklubb, b*zitárskeresőbe stb., szerencsétlent hívogatták mindenféle emberek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!