Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Anyukám online feltöltött egy...

Anyukám online feltöltött egy másik telcsiszámot, lehet valamit csinálni? Nem is érti, hogy üthette el, mert teljesen más számok vannaka blokkon, neki a vége 663, és 702 lett?

Figyelt kérdés
Felhívtuk a számot, de szemét módon lerázott, hogy ez a mi bajunk. Nyugdíjas anyukám 3ezerrel töltött fel.
2009. nov. 4. 12:57
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%

Igen gondolom nektek is sok az 3000, nem véletlenül írtad oda, hogy nyugdíjas anyukám.

...

2009. nov. 4. 14:03
 22/33 anonim ***** válasza:
77%
Miért a sajátodat töltenéd ha az már fel van töltve? Nem kell eldorbézolni ha egyszer nem is a Te pénzed, ugyanúgy oszd be... Ha így teszel, mikor feltöltenéd 3ezerrel több lesz rajta úgyhogy visszatöltheted. Arra nem gondolsz hogy annak is az összekuporgatott beosztott pénze ment el, aki félretöltötte?
2009. nov. 4. 14:03
 23/33 anonim ***** válasza:

Sajnos így jártatok. A Voda mocsokabb annál, hogy utánajárjon.

Pár éve egyszer engem hívtak fel, hogy adjam vissza a rátöltést, hiába magyarkázkodtam, hogy nem érkezett a telefonomra rátöltés, nem sikerült meggyőzni a nőt. Pár óra múlva hívott, hogy tévesen hívott fel. Köszi... Ha belegondoltok minden esetben rákérdez mégegyszer a rendszer a telefonszámra. De ez a hülye aki engem hívott még a híváskor is elrontja a számot, hol ott visszaigazoláskor nyilvánvaló a feltöltött telefonszám....

2009. nov. 4. 14:10
 24/33 A kérdező kommentje:
De ponz azt írtam, h. csak 1x kérte nekem is a számot, 2x az ember már csak nem rontja el...na mindegy, köszi azért a válaszokat!
2009. nov. 4. 14:12
 25/33 anonim ***** válasza:
Sógorom kártyáját is feltöltötték egyszer, fel is hívták, ő pedig letagadta az egészet, a köcsögje. Aztán a hívó udvariasan közölte, hogy akkor költse gyógyszerre az árát, aztán még neki állt feljebb.
2009. nov. 4. 14:13
 26/33 A kérdező kommentje:
Igaza volt én is ezt mondtam, h azon a pénzen hívjon orvost....na jó nem vagyok ilyen..
2009. nov. 4. 14:15
 27/33 A kérdező kommentje:
De nem neki mondtam, csak utána..
2009. nov. 4. 14:16
 28/33 anonim ***** válasza:
100%
regisztráld be a telefonszámával valami szexpartnerkereső oldalra bombanők képvel megspékelve. Hasznod nem lesz belőle, de édes a bosszú.
2009. nov. 4. 14:18
 29/33 A kérdező kommentje:
Ez jóóóóó!!Tetszik, de sajna nem vagyok ilyen!!Köszi azért!!:))
2009. nov. 4. 14:23
 30/33 anonim ***** válasza:

Igen, ez zsírkutya ötlet.

Egy régi régi kollégám a volt főnöke céges telefonszámát, e-mail címét beregisztrálta mindenféle b*ziklubb, b*zitárskeresőbe stb., szerencsétlent hívogatták mindenféle emberek :D

2009. nov. 4. 14:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!