Anyukám online feltöltött egy másik telcsiszámot, lehet valamit csinálni? Nem is érti, hogy üthette el, mert teljesen más számok vannaka blokkon, neki a vége 663, és 702 lett?
Már elnézést. Megértem hogy most ez nektek rosszul jött, de ha neadj isten valaki véletlenül az én telómat tölti fel, én nem tölteném vissza, mégpedig azért mert nem valószinű, hogy lenne rá pénzem. Nem pedig azért mert nem vagyok intelligens.
Vannak napjaim mikor kaját sem tudok bent venni melóhelyemen, nem hogy 3 ropival töltögessek, mert más elronotta.
Ettől függetlenül sajnálom.
13:38 vagyok.
Én mikor megkapom a fizetésem, szorosan be van osztva mire mennyit költök, van amikor nem is töltök telót.
Akkor azért ha úgy alakul, hogy az incidenstől számítva 2 hónap múlva tegyük fel feltöltöm, akkor a sajátomra tölteném, ha nem ba, főleg ha mondjuk én nem 3000-sel töltögetem, hanem 1500-al, mert annyit szánok rá. És nem vagyok ettől embertelen.
Az ATM-eknél 2 xer kell a számot beírni és ellenőrizni. Ilyenek előfordulnak. Ismétlem a kérdezőt sajnálom,meg anyuját is, de tényleg minden egyéb lehetőség van, pl. én anyum néha úgy ad ajándék feltöltést, hogy a kártyán a kódot elküldi sms-ben... szóval azért mert valaki hibázik, azért más ne várja, hogy ő majd hozzá alakítja a havi beosztás, még 3000 forint értékben sem. Én abból jóformán egy hétig kajálok...
Ettől függetlenül ha úgy állnék anyagilag persze, visszatölteném.
De azért gondoljatok bele, hogy ha úgy alakul, hogy mondjuk 14 ezres feltöltés érkezik véletlenül a számládra...
Sem embertelennek nem érzem magam, sem pedig unintelligensnek emiatt.
Ismét köszi a rengeteg választ, tanulságos és érdekes ki, hogy gondolkodik.
Persze megértjük mi is, hogy másnak a 3ezer annyi mint vkinek 14ezer....de emberségesebb lehetett volna az illető. Egyébként kúton töltöttük és először én a sajátomat, majd anyu a "sajátját", én meg közben kijöttem...és feltűnt nekem is, h. máskor 2x kell beütni a számot, most csak 1x kellett....???!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!