Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Anyukám online feltöltött egy...

Anyukám online feltöltött egy másik telcsiszámot, lehet valamit csinálni? Nem is érti, hogy üthette el, mert teljesen más számok vannaka blokkon, neki a vége 663, és 702 lett?

Figyelt kérdés
Felhívtuk a számot, de szemét módon lerázott, hogy ez a mi bajunk. Nyugdíjas anyukám 3ezerrel töltött fel.
2009. nov. 4. 12:57
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
44%

Már elnézést. Megértem hogy most ez nektek rosszul jött, de ha neadj isten valaki véletlenül az én telómat tölti fel, én nem tölteném vissza, mégpedig azért mert nem valószinű, hogy lenne rá pénzem. Nem pedig azért mert nem vagyok intelligens.

Vannak napjaim mikor kaját sem tudok bent venni melóhelyemen, nem hogy 3 ropival töltögessek, mert más elronotta.

Ettől függetlenül sajnálom.

2009. nov. 4. 13:38
 12/33 anonim ***** válasza:
100%
Én jártam már úgy hogy idegileg erősen zaklatott állapotban mentem az automatához feltölteni a telcsit, és annyira kapkodtam, hogy kétszer (!) sikerült más számot beütnöm. Így 6 ezerrel lettem szegényebb, eszembe sem jutott, hogy bármi módon visszaszerezhetném a pénzt. Hát, így jártam! Azóta nagyon figyelek.
2009. nov. 4. 13:40
 13/33 anonim ***** válasza:
100%
13:38-as, ezzel nincs is gond, ha megmondod az illetőnek, hogy bocsi, de nincs pénzem hogy visszaadjam (talán később), de bunkón lecsapni a telefont az más.. vagy szemét módon lerázni, ahogy a kérdezővel tették.
2009. nov. 4. 13:43
 14/33 anonim ***** válasza:
75%
13:38 - Előbb utóbb feltöltenéd a saját telódat... Hát akkor nem a sajátodét töltöd, hanem a másik emberét, mert a tiéd már fel van töltve. Emberség kérdése.
2009. nov. 4. 13:44
 15/33 anonim válasza:
100%
Én is jártam így, csak én a másik oldalon álltam. Egyik este, elég későn, hívott egy nő, hogy azonnal küldjem vissza a pénzt, mert az én telefonom lett feltöltve az övé helyett. Nem volt a hölgy se kedves, se udvarias. Elöször kétségbe estem, majd rájöttem, hogy ez lehetetlen, mert nekem számlás telefonom van, nem feltöltőkártyás. Talán az édesanyám nem szerepelt a mondandójába, de minden más igen.
2009. nov. 4. 13:47
 16/33 anonim ***** válasza:
100%
nekem erről mindig csak az ismeretlen utcabelink jut eszembe... Bp-en lakunk, kertes házas részben. két éve nyaralás előtti este a férjem elhagyta az autóstáskáját, benne 200 euroval, 100 ezer ft-tal, hitelkártyákkal, igazolványokkal, sluszkulccsal... mondhatni, a sírógörcs határán voltam, mikor is becsengetett egy pasi az utcánkból, és hiánytalanul átadta a táskát, ismeretlenül. Míg élek, hálás leszek neki... hát... ilyen is létezik, bármilyen hihetetlen is :)
2009. nov. 4. 13:49
 17/33 anonim ***** válasza:
69%

13:38 vagyok.

Én mikor megkapom a fizetésem, szorosan be van osztva mire mennyit költök, van amikor nem is töltök telót.

Akkor azért ha úgy alakul, hogy az incidenstől számítva 2 hónap múlva tegyük fel feltöltöm, akkor a sajátomra tölteném, ha nem ba, főleg ha mondjuk én nem 3000-sel töltögetem, hanem 1500-al, mert annyit szánok rá. És nem vagyok ettől embertelen.

Az ATM-eknél 2 xer kell a számot beírni és ellenőrizni. Ilyenek előfordulnak. Ismétlem a kérdezőt sajnálom,meg anyuját is, de tényleg minden egyéb lehetőség van, pl. én anyum néha úgy ad ajándék feltöltést, hogy a kártyán a kódot elküldi sms-ben... szóval azért mert valaki hibázik, azért más ne várja, hogy ő majd hozzá alakítja a havi beosztás, még 3000 forint értékben sem. Én abból jóformán egy hétig kajálok...

Ettől függetlenül ha úgy állnék anyagilag persze, visszatölteném.

De azért gondoljatok bele, hogy ha úgy alakul, hogy mondjuk 14 ezres feltöltés érkezik véletlenül a számládra...

Sem embertelennek nem érzem magam, sem pedig unintelligensnek emiatt.

2009. nov. 4. 13:53
 18/33 anonim válasza:
100%
Tudsz tenni!!! Be kell menni a szolgáltatóhoz, megadni a számot, amire tévesen töltöttetek, és ők intézika többit. Egy ismerősöm járt így, ő is félt, hogy bukta a pénzt, de pik-pak elintézték neki. :)
2009. nov. 4. 14:00
 19/33 A kérdező kommentje:

Ismét köszi a rengeteg választ, tanulságos és érdekes ki, hogy gondolkodik.

Persze megértjük mi is, hogy másnak a 3ezer annyi mint vkinek 14ezer....de emberségesebb lehetett volna az illető. Egyébként kúton töltöttük és először én a sajátomat, majd anyu a "sajátját", én meg közben kijöttem...és feltűnt nekem is, h. máskor 2x kell beütni a számot, most csak 1x kellett....???!!!

2009. nov. 4. 14:00
 20/33 A kérdező kommentje:
14:00, komolyan???Mi voltunk bent tegnap egy vodafone-ban és azt mondták csak az illetővel lehet megbeszélni....
2009. nov. 4. 14:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!