40-50e Ft körül milyen telefont ajánlotok jó ár/érték aránnyal?
Xiaomi Hongmi? Nem is hallottam még róla! Az ilyen ismeretlen kínai vackokban nem szabad megbízni, processzor, szoftver - bármilyen probléma hamar és könnyen előjöhet náluk!
Inkább valami ismert márkát válassz! 40ezerig a Sony Xperia U és a Nokia Lumia 520 a legjobbak, attól függ milyen operációs rendszerrel akarod! Ha viszont rászánod az 50ezret, akkor Motorola Atrix 2 vagy Alcatel OT 997d a legjobbak, ez utóbbinak fejlettebb az operációs rendszere, de kicsivel rosszabb minőségű a processzora!
sejtettem h előjön a "kínai vacak" téma:)
azért nem ismert mert (jelenleg) csak Kínában forgalmazzák. Ott viszont van olyan keresett mint a Samsung/iPhone.
gagyit sem mondanám rá.. Cortex magok..GorillaGlass... HD... mindent tud amit a riválisok. Lenovo/ ZTE / Alcatel is kínai...
témára visszatérve. kösz az ajánlatokat..utánuk nézek.
az a többlet kb 20-30e Ft :) Amúgy nagyon sok telefonban van MediaTek processzor.
nem vagyok annyira otthon a mobilhardver témában de sok helyen hallom hogy Cortex... nem rémlik h szidnák. persze nem ér fel az iPhone5-höz stb. illetve a grafikus része se egy erőmű, de nem is játékra kell (főleg nem fulHHD-ban)
igazából a kérdés már nem aktuális. ma délután olvastam h a Xiaomi Red Rice (HongMi) szeptember végétől árusítva lesz olyan 3G-s verzióval ami mindenhol használható és nem csak a kínai hálózaton. Illetve több fórumon is "istenítik" a Xiaomit, hogy a kínaiknál a lehető legjobb...
mindenesetre kösz mindenkinek aki segített /próbált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!