Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért szidják olyan sokan a...

Miért szidják olyan sokan a Windows Phone-t?

Figyelt kérdés
Nagyon sok helyen lehet látni, hogy az emberek szidják. 1 hete vásároltam Lumia 520-at, és nagyon elégedett vagyok a rendszerrel. Tökéletesen gyors, nem akad, nem gondolkodik, gyorsan reagál. Minden könnyen és gyorsan elérhető, egyszerű a kezelése. A storeban pedig nagyon jó játékok és hasznos alkalmazások vannak, aminek jó része ingyenes. Ráadásul az Androiddal szemben itt nézik is hogy mi kerül fel. És akkor nem is beszélek arról az ár/érték arányról, amit az 520-as képvisel. 35 ért vettem a t-mobilenál, domino csomagban. Hol kapnék én 35 ezerért 2magos androidot, 512 rammal, 5megapixeles kamerával? És akkor az Appleről már nem is beszélek. Szóval nem értem miért szidják. Ti sem szeretitek? Mi nem tetszik benne?
2013. szept. 14. 10:18
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Én 20 hónapja használok WPt-t. volt WP7-em L710-es, most WP8-am van Lumia 520 személyében.

Használható rendszer a WP, de sokan nem is ismerik.

Egy lány ismerősöm szídta, hogy nem tud QR kódot olvasni, erre mutattam neki egy trükköt (még appot se kellett letölteni) és láss csodát. Itt élek Bécsben és a Wiener Linien (osztrák BKV) Qando nevű appja nem elérhető WP-re, ja de ott van a HERE Tarnsit (vagy az igen jó hatásfokkal működő Qando koppintás), ami ugyan úgy tudja az összes U-Bahn-t, S-Bahn-t, villamost, buszt. És ezt Budapesten is jól tudja, úgyhogy panasz nem lehet rá. Az én alap igényeimet kiszolgálja, stabil és megbízható rendszer. Aki meg nem használta még 1 hétnél tovább a WP-t az meg ne nyílvánítson véleményt. Én se használtam androidot, és nem ítélem el, hogy nagyon kaka.

2013. okt. 23. 23:09
 22/22 anonim ***** válasza:
HHAAAAHAA. Nekem volt több windows phonom, jól megfogalmazták itt ha figyelitek. Ha egy igénytelen, semmi új programot megismerni nem akaró unalmas ember vagy neked való a windows. Eladtam és nem az alkalmazások miatt. Nem frissítették a programokat, a térkép hiányos, és már rég androidra is van ezer office és eredeti teljes értékű is. Nem gyorsabb a windows csak te nem értesz az android beállításához. 820 volt. A kezemben ahogy fogtam úgy ropogott. 520 tulaj, aki ma led villanó nélkül telefont vesz, az tényleg szinte csak telefonlására vesz mobilt= elég neked a lakás telefon is.
2015. ápr. 12. 12:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!